Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Сфиѓа ми се што никој не пишуе у тему.
Сфи гледамоооо.

Интересна утакмица

И на арену почнасфа да не викаф северна

Мене не ми е јасно како сите гледате фудбал после дебаклот од Украина и Англија. Или дошле манекениве па ајде ќе се палиме ?

0-0 на полувреме со Италија после дебаклот со Англија е голем успех за второ полувреме поготово ако Столе не ја глуми повредава сме го јаделе...

Дај бе нека го тресни од земја некој она мавтачкото копиле нека му заврши кариера, си мисли во Италија игра, пичлеме.

Сфиѓа ми се што никој не пишуе у тему.
Сфи гледамоооо.

Интересна утакмица

И на арену почнасфа да не викаф северна
Па како да не викаат?
Тоа ни е официјално име, оставштина на комуњарскиот режим на Заев и Таче, ние сами се нарековме така сакаме другите Македонија да не викаат...тоа само за по дома со нашите и пријателите ни остана.
Кај и да е и северно македонци ќе почнат сите да не викаат, полека и тоа ќе дојде.

Па како да не викаат?
Тоа ни е официјално име, оставштина на комуњарскиот режим на Заев и Таче, ние сами се нарековме така сакаме другите Македонија да не викаат...тоа само за по дом со нашите и пријателите ни остана.
Кај и да е и северно македонци ќе почнат сите да не викаат, полека и тоа ќе дојде.

гледам на стрим со коментар на англиски јазик, доста пати бевме спомнати како Норд Маседонианс...

поиталијански од италијани и играме браво!

гледам на стрим со коментар на англиски јазик, доста пати бевме спомнати како Норд Маседонианс...

поиталијански од италијани и играме браво!
Тоа и викам, националноста обично се повлекува од името на самата држава, само овие незнаат дека "треба" да не викаат македонци оти не го читале договорот и тоа е, ќе си легнеме на брашното.

Малце фалеше Столе да скрши нога, кичма и преплет црева да добие од прекрасниот терен на арена !!! Како пишаа погоре, кај стапне комуњар трева веќе не расне, стадионот изгледа катастрофално.

Јас на комуњар не би му дал ни гробишта да чува, ќе ги испогуби и мртвите што почиваат таму, а не пак тревник да ми одржува... Вистинско чудо е како никој не се повреди во првово полувреме.

Може пак да им го надениме од некоја контра :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom