Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Толку е капацитетот, Англија е во топ 5 на светско ниво, сите од нивниве играчи играат Премиер Лига, зеле некогаш ЛШ.
Кај нас освен Елмас друг никој нема играно во некоја посериозна лига од моменталнава постава.

Истите играчи ја победија Италија и играа егал со Португалија пред една година... Не ке да е до капацитетот

Истите играчи ја победија Италија и играа егал со Португалија пред една година... Не ке да е до капацитетот

Точно ама тежината на тие утакмици е малку поразлична добро не е 6 гола разликата сепак ова е 3то квалификациско коло...и нашиве немаа никалов притисок до душа нинсега немаат ама изглеа ептен име низок

Проблемот е политички, УЧК го урнаа ФФМ и фудбалот во глобала (како и се друго во државата). Видете ја само прва лига, топтан шиптараана, македонски кубови и школи не постојат.

ne lupaj sogledaj gi vo koja faza se sega igracite, doziveaa raspad na karierite site zaedno da gi soberis nema 10 tekmi kompletni da soberish, prosto e, bog da im dojdi trener na ovie sega sho se kakvi sho se im nema spas

Има време за уште три да примиме.

Уште пијаниот Грилиш да ни зачука едем остана

Кој влези маани!

Сме изгубиле од некого 7-0 до сега или правиме историја? Најдов 5-0 сме изгубиле од Белгија 1995 изгледа тоа ни бил најлош резултат до сега.

Овој пораз е официјално најголем пораз на Македонија??Не памтам до сега ваков дебакал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom