Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Те понижил тој што го гласаш 30 години и кому плаќаш даноци. А не коментатор од Србија.
Престанете да бидете патетични.

А бе едноставно коментаторот не е допадлив, не е проблем само северна. И ова ќе биде реалност во наредниот период, на своја репрезентација ќе гледаме анемични коментатори кој ги боли за Македонија.

Елмас е ептен паднат у форма, затоа и дреме на клупа у Наполи последниве месеци. Ко да ги удрило сонце у глава или топло им е па не се замараат. Трајковски и Ристовски напред ко туристи. Вториов не знам што толки се форсира, никаков придонес нема, бар у возушни дуели да е добар, ама дупе е.

Те понижил тој што го гласаш 30 години и кому плаќаш даноци. А не коментатор од Србија.
Престанете да бидете патетични.
Не се прај мутав, кажи кај сум рекол дека ќе отварам поддршка, петиција, организација за да не не викаат така?

И чекам со ЦИТАТ и СВЕ напишано од мене! А не да се правиш паметен.

Не се прај мутав, кажи кај сум рекол дека ќе отварам поддршка, петиција, организација за да не не викаат така?

И чекам со ЦИТАТ и СВЕ напишано од мене! А не да се правиш паметен.

Еве да дојадам урмиве и ќе те барам.

Македонскиот Дејвид Бекам ама не оти многу личат туку заради опасните слободни удари :pos:
Бугарот за Барди

Не ни е крив коментаторот, нашите да коментираат натпревар на Косово нема да викаат т.н. Косово или јужна покраина.

Но, државата може многу лесно да им направи проблеми затоа што немаат програма на македонски јазик. Мислам дека и им се прогледува низ прсти.

Во БиХ имаат барем еден канал босански, во Хрватска сите се хрватски, во ЦГ знам дека имаат барем еден црногорски коментатор. Во Македонија ниту еден канал не е локализиран.

Еден коментатор за репрезентација е минимум што треба да обезбедат, но и барем еден канал на македонски, со коментатори, емисии.

Што во Хрватска не им ги пуштат српските канали? :D

Елмас и против Португалија вака џам свитка сеа пак се дрибла само царот.

Вика Елмас вреди 24милиони а нашите сите заедно се 23 милиона, геројот за рисовите против Германија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom