Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
У принцип многу сум задоволен од Костадинов дефанзивно. Сегде го има без разлика дали еднаш е крило, друг пат бек или средина. Нон стоп трча, многу топки одзема, се пушта сегде со нозе. Ептен пожртуван и мислам дека без везе се плука по него.
Јас бев еден од тие што го критизира и пцуеја по Милевски што го форсираше толку, но се гледа сѐ повеќе дека Костадинов сепак вреди во одбрана.

Сум песимист дека ќе фатеме плејоф, ама ќе навивам за Исланд вечерва.

Јас бев еден од тие што го критизира и пцуеја по Милевски што го форсираше толку, но се гледа сѐ повеќе дека Костадинов сепак вреди во одбрана.

Сум песимист дека ќе фатеме плејоф, ама ќе навивам за Исланд вечерва.
и за Лихтенштајна последната :cool:

Kakvi 2 kolosalni sansi propusti Island za vreme od 5 minuti ej...
Автоматски споено мислење:

Kakva mizerna tekma, mislis gledas 3ta engleska, samo nafrli i cekaj kiks.. niedna asalna akcija ne napravija dvete ekipi, samo pusti ja po strana i nafrlaj..

Kakvi 2 kolosalni sansi propusti Island za vreme od 5 minuti ej...
Автоматски споено мислење:

Kakva mizerna tekma, mislis gledas 3ta engleska, samo nafrli i cekaj kiks.. niedna asalna akcija ne napravija dvete ekipi, samo pusti ja po strana i nafrlaj..
Уште повеќе да ти е криво што не победивме ниту една од 3 утакмици со овие репрезентации...

Чекај, во случај денес да ремизираат Романија и Исланд, а во задње коло ние да го тепаме Исланд, а Романија со Лихтенштајн ондак ке имаме ист број на бодови. За бараж ќе одлучува гол разлика или меѓусебен дуел? Можда е веќе дискутирано ама немам видено па затоа прашувам.

Чекај, во случај денес да ремизираат Романија и Исланд, а во задње коло ние да го тепаме Исланд, а Романија со Лихтенштајн ондак ке имаме ист број на бодови. За бараж ќе одлучува гол разлика или меѓусебен дуел? Можда е веќе дискутирано ама немам видено па затоа прашувам.
Gol razlika odlucuva, ama so remi nie imame 15, Romanija 14

Бод повеќе ке имаме ако ремизираат денес они и ние ги тепаме Исланд во недела.

Имаме многу подобра гол разлика, а тоа е она што се гледа. Ама можда ќе тепа Исланд бе, па со нив ќе ни треба било каква победа :)

Имаме многу подобра гол разлика, а тоа е она што се гледа. Ама можда ќе тепа Исланд бе, па со нив ќе ни треба било каква победа :)
Daj be gledajte tabela, u nieden univerzum ne moze da imame na kraj isto bodovi so romanija.. ako remiziraat so island, ke imame 1 povekje, ako izgubat, ke imame 2 povekje i . (Tocka)

Gol razlika odlucuva, ama so remi nie imame 15, Romanija 14

Аха пошо сеа гледам табели на нет, па ја вади од нашата група тренутно вика Македонија 15, Романија 14.. ама значи ја рачуна тренутно пошо нерешено беше на полувреме па го стаиле одма бодот на Романија.Епа топ ако е така.

Daj be gledajte tabela, u nieden univerzum ne moze da imame na kraj isto bodovi so romanija.. ako remiziraat so island, ke imame 1 povekje, ako izgubat, ke imame 2 povekje i . (Tocka)
Лажи малце табелата на резултати.ком пошто е во живо :D и го рачуна моменталниот 0:0 резултат.

Аха пошо сеа гледам табели на нет, па ја вади од нашата група тренутно вика Македонија 15, Романија 14.. ама значи ја рачуна тренутно пошо нерешено беше на полувреме па го стаиле одма бодот на Романија.Епа топ ако е така.
Гол разлика би одлучувало ако Романија денес загуби, а Македонија после тоа игра нерешено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom