Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Najbitna utakmica za nas od cel ciklus. Ako pobedime se vrajcame na 2ro mesto. Se e mozno, i pokraj pickarskiot pristap i rezultatite vo minative 5-6 dena.
E sea, koja e potrebata da igras baraz ako sakas nekako da se protnes do barazot bez da ja nasharas Ermenija tamu? Gledem presmetki ste pocnale. Abe ako ne pobedat so Romanija i Ermenija, sto kur barame da igrame baraz? Ili aj cel zivot so kalkulatorot vo koalicija?
Srry za latinicava.

Последно уредено:
Najbitna utakmica za nas od cel ciklus. Ako pobedime se vrajcame na 2ro mesto. Se e mozno, i pokraj i pickarskiot pristap i rezultati vo minative 5-6 dena.
E sea, koja e potrebata da igras baraz ako sakas nekako da se protnes do barazot bez da ja nasharas Ermenija tamu? Gledem presmetki ste pocnale. Abe ako ne pobedat so Romanija i Ermenija, sto kur barame da igrame baraz? Ili aj cel zivot so kalkulatorot vo koalicija?
Srry za latinicava.

Тотално си во право. Прво треба да се среди играта, да дигнат форма постепено клучните играчи и резултатите ќе дојдат. Денес е најважно да освоиме три бода ( би било добро и со убава игра на око) ама трите бода ќе бидат големи као планина за враќање на самодовербата.

Неверојатно како ни се отвори шанса за второто место, овие мртвите Ерменци кикснаа со факинг Лихтенштајн, уште повеќе ми станува криво што не ги плеснавме...
Ајде среќно :oeoeoe: :oeoeoe: :oeoeoe:

Rekov jas deka ermenija nema sansi da bide 2 mesto.. Em Romanija doma ke gi pobedat ermencive em nie na gosti gi tepame ili najmalku nereseno vadime.. btw uste 1 treba ermenija da igra so nemacka..

А и оној пеналот на Ерменциве не беше баш чист на крај на прво полувреме, не се гледаше убаво и на ВАР снимката, лош беше аголот.

Ostajte ja Ermenija, Romanija ni e glaven protivnik. Poradi toa MORA da gi pobedime. Sakam samo mashki pristap.

Кога сите очекуваат да усереме ние нормално одиме контра. 3-2 победа.

Најфиромското сценарио ќе биде Германија да се сопне во Исланд али и ние да загубиме вечерва и на крај да си завршиме поштено на штурото четврто место у група.

Ако завршат 4ти во оваа најмртва група од сите , а притоа имаа победа на гости против Германија кои патем изгубиле дома два пати у квалификации или така нешо , треба да се забрани фудбал у Македонија на подолг рок

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom