Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Брејкинг њуз
Не е подобар од досегашниот, некако пингпонгарски ми изгледа, ама нема споредба со трула вишња и крадениот рис.

Прегледај го приврзокот 296604
Хммм интересно. Ова одма друго е а? :D Само не верувам да сменат одма така преку ноќ. Ама ако подобро размислиш каде живееме, се е можно јбг...можда и за европски прваци не спремаат шо знаеш :pos::kezec::toe:

Знаејќи што гомно држава сме, и тоа кој го има последниот збор, бидете среќни што на ЕП нема да излеземе со вакви дресови... Faleminderit господине Сејдини :backa:

Polish_20210528_233459318.jpg

Германците низ историјата имаат играно во зелена нијанса. На светското 74та ако не се лажам.
Абе и Вардар играше во Црвено Бела боја, поентата е друго во случајов, да беше 2005 некое понормално време немаше олку бура да се створи околу ситуацијава, ама во ваква ситуација ко шо пишав претходно дури и на најмали детаљи пажња треба.

Веќе се смени нешто ? Или е некој стар дизајн на кој не се сеќавам јас ?
Ова е првиот дизајн откако ги земаа Јако, после Пума, пред тој со сонцето :)

Не верувам дека нешто ќе се смени :(
Нив уво не ги боли...

Не верувам дека нешто ќе се смени :(
Нив уво не ги боли...
Ќе ги боли ќе ги боли, и ФФМ мора да мисли на продажби ;)
Не за џабе Пандев делува, мора да го сменат или во најмала рака ПОДОБРАТ срањево.

Не за џабе Пандев делува, мора да го сменат или во најмала рака ПОДОБРАТ срањево.
Дај боже да е така, се надевам мислењето на Пандев ќе делува, ме чуди зошто не беше поддржан од соиграчите како што беше поддржуван претходно за премиите и др.

Доволно е само бојата да ја вратат и рисот убаво да го појачаат. Дали со некоја подискретна сива/сребрена боја или пак по можност со некоја убава жолта/златна.
Иако не сум некако оптимист во целава ситуација.
Некако после пласманот на ЕП ко се надоле да ни е тргнато, едина светла точка е таа победа над Германија.

Пандев место да праќа шифрирани недоречени пораки и ребуси, треба да излезе и да каже јавно и отворено кој му е проблемот со дресов.
Може не му се свиѓа материјалот, може чисто естетски не му чини.
Вака испаѓа дека само бара рчка со ФФМ ништо повеќе

Каков е менталитетот на народот, таков е на репрезентација по ова прашање. Мислам и затворски униформи за на Европско да им дадеа немаше да се бунат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom