Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Алиоски веќе петта или шеста утакмица по ред е еден од најслабите поединци на теренот, у катастрофална форма е и напред и назад.

Колку бесмислено трчање против Лихтенштајн. Вака ако играат (а сигурно така ќе биде) на европското, ќе биде чудо да извадат нерешено.

daleku se od losho organizirani ovie, skros se napikaja vo 16, arno sho vleze slobodniot teska ke beshe rabotata

Мора уште еден гол набрзиан у второ
Колку бесмислено трчање против Лихтенштајн. Вака ако играат (а сигурно така ќе биде) на европското, ќе биде чудо да извадат нерешено.
За жал најверојатно си во право за стилот на игра, ма да ја уште ќе сум оптимист дека ќе се подобрат за ЕП

Ех, не е до толку чудо да се извади реми, еве видов прееска Фарски им водеа на Австрија..малце стиснатост и..може бод да се извади

Алиоски веќе петта или шеста утакмица по ред е еден од најслабите поединци на теренот, у катастрофална форма е и напред и назад.
Затоа плафон ќе му биде Галата.

Да не му се посреќи на Барди, а Муслиу да не ја избиеше на време, ќе гледавме обратна ситуација.
Многу безидејна, мртва игра.

Незаинтересирано игра. Или чека со Германија да игра или не знам што му е филмот.

Не се замараат нашиве со вакви небитни екипи, веќе мислите им се во тоа со какво пиво ќе прослават успехот против Германија у среда :kafence:

Ќе биде чудо да извадат бод како и да играат.
Бод ќе биде поголем успех од самото пласирање, со оглед на патот до ЕП кој го поминавме.
Сите три екипи се класа или две подобри од нас.

Веројатно планира Гоче да го продаде некаде овој Радески, па му билда CV.
Мрме му билда CV..
и у Шкендија кога беше Мрме го земаше...

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom