- Член од
- 10 јули 2018
- Мислења
- 1.613
- Поени од реакции
- 2.510
А што е толку лошо што не се пласиравме во лига б? Пошто уште не сум во тек со новово натпреварување.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ги кењаат, туку второ полувреме беше срамно одиграно, против оваква Ерменија.. па макар играле и со втор тим.Ееее македонче клето. Вчера херои, денес кењај ги.
Јас очекував барем една победа против Грузија, а ние едвај 2 ремија. Со Естонија у гости до 90 минута губевме. Само 4 бодови од можни 6. Не знам, но според мене тоа се киксеви.А бе ебете си мајката ццццц
Автоматски споено мислење:
Какви киксеви со Грузија, подобри беа од нас на двата меча, плус имаа играч помалку, изненадување е два бода што извадивме
Ништо страшно друже, и добро што останавме во Лига Ц. Барем се пласиравме на Европско, и ќе си гледаме сега да одиграме барем добри квалификации за Светско, а преку Лига Ц барем ќе си бркаме поенчиња за ФИФА ранкинг, што друго да се кажеА што е толку лошо што не се пласиравме во лига б? Пошто уште не сум во тек со новово натпреварување.
слободните удари на Трајковски и толку, едно асален центаршут не видов, толку може овој составЦцц, претерано очајна утакмица.
Претерано.
Со втор тим и ние..ама и они.
ГОЛМАНОТ Е ЦЕЛОСНО КРИВ ЗА ГОЛОТ
Ја сфаќам дека ова е малтене нашиот втор тим..
АМА КАКО МОЖЕ ДА НЕ ЗНААТ ДАСМИРАТ ТОПКА И ДА ПОДАДАТ????????
БУКВАЛНО WTF????? ОВА СЕ УЧИ НА ПРВ ТРЕНИНГ WTF???
Ептен ме напнаа све им ебам, надреално очајна уктамица, скоро сите од овие денеска не сакам да ги видам пак во репрезентација, не смееме да градиме култура на "a be ovoj e nashe dete, znae od pet topki da smiri edna, daj mu tamu na klupa neka sedi, pa nekad ako gi nema podobrite daj mu shansa neka igra"
Ако некој не планира да го има workrate-от на Алиоски, Адеми, Елмас, Барди или Пандев нека си ебе мамата, подобро на ЕП да одиме со 15 играчи наместо да потполнуваме место со играчи што не знаат топка да смират