Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
А што е толку лошо што не се пласиравме во лига б? Пошто уште не сум во тек со новово натпреварување.

Ццц, претерано очајна утакмица.

Претерано.

Со втор тим и ние..ама и они.
ГОЛМАНОТ Е ЦЕЛОСНО КРИВ ЗА ГОЛОТ

Ја сфаќам дека ова е малтене нашиот втор тим..

АМА КАКО МОЖЕ ДА НЕ ЗНААТ ДАСМИРАТ ТОПКА И ДА ПОДАДАТ????????

БУКВАЛНО WTF????? ОВА СЕ УЧИ НА ПРВ ТРЕНИНГ WTF???

Ептен ме напнаа све им ебам, надреално очајна уктамица, скоро сите од овие денеска не сакам да ги видам пак во репрезентација, не смееме да градиме култура на "a be ovoj e nashe dete, znae od pet topki da smiri edna, daj mu tamu na klupa neka sedi, pa nekad ako gi nema podobrite daj mu shansa neka igra"

Ако некој не планира да го има workrate-от на Алиоски, Адеми, Елмас, Барди или Пандев нека си ебе мамата, подобро на ЕП да одиме со 15 играчи наместо да потполнуваме место со играчи што не знаат топка да смират

А бе ебете си мајката ццццц
Автоматски споено мислење:

Какви киксеви со Грузија, подобри беа од нас на двата меча, плус имаа играч помалку, изненадување е два бода што извадивме
Јас очекував барем една победа против Грузија, а ние едвај 2 ремија. Со Естонија у гости до 90 минута губевме. Само 4 бодови од можни 6. Не знам, но според мене тоа се киксеви.

Ја мислам заслужен пораз тотално и сега ни е барем јасно дека без неколку играчи немаме шанси. Мене лично не ми падна тешко што ќе играме пак у Ц.

Мрмињо ефект. Ко да отидоа да изгубат.
Тотре едино заалужи шанса на ЕП, предобра игра.
Криво ми е што покрај ЕП не успеавме и во Лига Б да влеземе. Срамота е ваква игра да пружаме против факинг Ермениа бе. До толку ли не можеше бар уше 1-2 првотимци да ги седне на клупа...

А што е толку лошо што не се пласиравме во лига б? Пошто уште не сум во тек со новово натпреварување.
Ништо страшно друже, и добро што останавме во Лига Ц. Барем се пласиравме на Европско, и ќе си гледаме сега да одиграме барем добри квалификации за Светско, а преку Лига Ц барем ќе си бркаме поенчиња за ФИФА ранкинг, што друго да се каже :D

Какви аматери се бе ова, страшно нешто е. На ЕП нека земаат од младите за на клупа поарно од овие дибеци. Чурлинов, Атанасов, Миовски и Тодороски мора да бидат на списокот.

послаб натпревар не се сеќавам да изиграла репката, најболно е што само БОД требаше против репрезентација која на дузина натпревари способна е да постигне гол, стварно кој феил со тактиката и стратегијата, па знаеш дека не смееш да примиш гол ако немаш постигнато.........буквално е катастрофа ова скроз се помочаја ко деца мали

Иначе потсетување:

Ерменија беше во група со нас во Лига Д и според старите правила требаше да остане во Лига Д.

Сега ќе игра во Лига Б.

БУКВАЛНО ИЗГУБИВМЕ ОД ВТОРИОТ ТИМ НА ЛИГА Д ЕКИПА!!!

Ццц, претерано очајна утакмица.

Претерано.

Со втор тим и ние..ама и они.
ГОЛМАНОТ Е ЦЕЛОСНО КРИВ ЗА ГОЛОТ

Ја сфаќам дека ова е малтене нашиот втор тим..

АМА КАКО МОЖЕ ДА НЕ ЗНААТ ДАСМИРАТ ТОПКА И ДА ПОДАДАТ????????

БУКВАЛНО WTF????? ОВА СЕ УЧИ НА ПРВ ТРЕНИНГ WTF???

Ептен ме напнаа све им ебам, надреално очајна уктамица, скоро сите од овие денеска не сакам да ги видам пак во репрезентација, не смееме да градиме култура на "a be ovoj e nashe dete, znae od pet topki da smiri edna, daj mu tamu na klupa neka sedi, pa nekad ako gi nema podobrite daj mu shansa neka igra"

Ако некој не планира да го има workrate-от на Алиоски, Адеми, Елмас, Барди или Пандев нека си ебе мамата, подобро на ЕП да одиме со 15 играчи наместо да потполнуваме место со играчи што не знаат топка да смират
слободните удари на Трајковски и толку, едно асален центаршут не видов, толку може овој состав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom