Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ако Грузија не победи а ние и Косово победиме тогаш ние ќе играме со Грузија.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Последно уредено:
Kако може плејофот да се игра ноември 2020 кога нели првенството е во јуни-јули 2020? :D

Kако може плејофот да се игра ноември 2020 кога нели првенството е во јуни-јули 2020? :D
А кој рекол дека плејофот се игра ноември 2020?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Слаб Бејтулаи денес ни под разно не е за десен бек.Нешто што ме на лаши кај нас е одбраната,мора да се најде стабилен партнер на Муслиу а и голманот треба да се ротира.Се надевам дека конечно Дарко Велковски ќе заигра редовно.

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

Моментално ги имаме на избор најдобрите играчи од среден ред што сме ги имале икад као репрезентација.

Одбраната исто солидна, ама затоа изборот за у напад ни е еден од најутепаните икад. Нестороски е дно, Тричко нешто слично, Трајко чат па (Пандев не го сметам тука, он игра малку повлечено). Не знам зошто Бесарт Ибраими не доби ниеден повик?

За изборот на голмани па да не збориме, кој од кој...

Играњето втора лига две години по ред си го зема данокот.
Ни под разно не требаше да остане Нестор во втора лига годинава. Бесарт Ибраими е во убедливо најдобра форма и целосно заслужува доверба во тимот.

Ako pobedi Kosovo ke igrame protiv niv, ako odigra nereseno ke igrame protiv Belorusija a normalno ako pobedi Azerbejdzan igrame protiv niv..

Нестор редно е да го оладат требаше хет трик да постигне денес.

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

Моментално ги имаме на избор најдобрите играчи од среден ред што сме ги имале икад као репрезентација.

Одбраната исто солидна, ама затоа изборот за у напад ни е еден од најутепаните икад. Нестороски е дно, Тричко нешто слично, Трајко чат па (Пандев не го сметам тука, он игра малку повлечено). Не знам зошто Бесарт Ибраими не доби ниеден повик?

За изборот на голмани па да не збориме, кој од кој...
Najefikasni sme vo liga D..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom