Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ako se igra 2019 noevmri finale, imame 1 godina da se voigraat deckive, nemame seushte dobra hemija, vo polufinale ako igrame so Belorusija togash vo finale podobro bi bilo so Gruzijcive ako tie gi pobedat Kosovo, ovie vtorive imaat dosta jaki mladi igrachi, Valon Berisha Lazio, Milot Rashica Werder,Zeneli Herveneen, nishto cudno i nekoj drug da iskocit do godina, teshko ke e so niv.
- Btw sho se deshavat so Darko Velkovski, ushte e povreden ? Ako ne, bi bilo dobro da mu se dajt sansa so Gibraltar.

Истото важи и за нас, Барди, Елмас,Николов.... ќе стануваат само подобри

Inaku na primer nz dali primetivte ali od koj go stavi Tosevski pocnavme da igrame po desna strana i cela utakmica nemavmo tolku centarshutovi kolku shto imavme za tie 10 minuti trebase da go stavi porano ili da pocne so nego po desna strana koj veke go nemase Ristoski

Мене ми се свиѓа тој Тошевски,офанзивно е доста добар,има осет за да нафрли,е сега дефанзивно не знам,не сум го гледал многу.

Мене ми се свиѓа тој Тошевски,офанзивно е доста добар,има осет за да нафрли,е сега дефанзивно не знам,не сум го гледал многу.
Analizava sigurno ti e od tie 15 minutki vchera sho gi izigra protiv Lihtenstajn, go pratam vo Vardar od Januari ovaa godina, ofanzivata mu e najslaba strana, nema ni dobar centarshut ni probiv.

Иначе март 2020 се игра плејофот, не Ноември идната година. Според мене составов две години игра заедно (Мрме секој натпревар со истиот состав иде и не експериментира) така да не очекувам повеќе да се воираат, а во исто време прашање е и Пандев дали уште ќе игра и во што форма ќе биде. Он малце контрадикторни изјави дава, те вика дека летово ќе се пензионира, те вика сака со настап на Еуро да заврши со кариерата.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Не верувам дека ќе се пензионира ќе сака да заврши со настап на Еуро, ама до тогаш ќе има веќе 37 години така да не треба да очекува ништо од него

Не верувам дека ќе се пензионира ќе сака да заврши со настап на Еуро, ама до тогаш ќе има веќе 37 години така да не треба да очекува ништо од него
Na 36 godini ni e najdobar igrach vo tim, na 37 ne treba nishto da se ocekuva od nego?
Ako nema problemi so povredi i te kako ke e korisen.

Ќе има летање орли
Да се стави шлаг на тортата на очајот и дното од ФФМ и Рамковната Репррзентација би бил овој дуел. Многу сакам тоа да се деси.:drk:

Да се стави шлаг на тортата на очајот и дното од ФФМ и Рамковната Репррзентација би бил овој дуел. Многу сакам тоа да се деси.:drk:
Немој така битно ние на европско да играме па ако сакаат и стадионот нека го палат.Не можат они нас да не ебат колку шо ние може да изджиме.

Не се палете бе, Азербеџан ќе тепа последно коло и они ќе идат даље

Косово се стварно солидна репрезентаицја реално, ќе биде тешко Азербејџан да победи.

Не би се изненадил некако и Косово на ЕП да заврши богами

Грузијциве не ги имам гледано...ама стварно не ми е за верување да се толку добри бе....

Белорусиве имаат Батевци/Матевци, ќе биде сјебано и тоа....нема лесен противник во 1/2 финалето секако, ќе треба со муда да се игра

Белорусија со победа денеска.

Ако победи утре Грузија дома со Казахстан чинам они ќе бидат први.

Ако ние победиме онда ние сме втори.

Ако Грузија не победи а ние победиме тогаш ние ќе играме против Косово/Азербејџан

Уствари....секако Грузија игра утре од 18 саат...така да ќе ги знаеме математиките после нивниот меч..

Нека пише некој ако знае со сигурност што како, али ја како што гледам ако Грузија не победи а ние победиме тогаш ние играме со Косово/Азербејџан дома, а ако Грузија победи а и ние исто тогаш играме дома со Белорусија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom