- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 5.010
- Поени од реакции
- 15.622
Задњава дома десно крило играше и изгази. Не ми текнува со кого игравме.Оти јас знам дека бек играше неколку утакмици? Против Гибралтар бек беше
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Задњава дома десно крило играше и изгази. Не ми текнува со кого игравме.Оти јас знам дека бек играше неколку утакмици? Против Гибралтар бек беше
Seoski Geret BejlАлиоски оригинално си беше бек, али Здењек Земан во Лугано го прекомандува во крило откако увиде дека е каде-каде подобар во офанзива отколку во дефанзива. така да по потреба може пак да покрива и позади, ама препорачливо е да си седи понапред.
Еееејјјј,Алиоски е плавушаSeoski Geret Bejl![]()
Prvite 15 minuti pojaki bevme, ama odbranata katastrofa ni e, ustvari ovie so se od u19 vo u 21 se podobri igraci od nivnata generacija..![]()
Младите до 21 год. на полувреме губат и тоа 3:0
Па речиси сите беа од таа У19 генерација (98-99), од актуелната У21 (96-97) беа само Ѓорѓев и Јевтоски во стартниот состав и Тотре на клупа (влезе како последна замена).ustvari ovie so se od u19 vo u 21 se podobri igraci od nivnata generacija..
Абе македонска или албанска репрезентација е ова..на што личи стартниот состав упм..
Незнам зошто се трудиш..Уште со овие работи?
Луѓе 21 век сме,фудбалот не познава националности туку само квалитет,и како тоа албанска кога овие фудбалери се сите од Македонија,значи освен Алиоски мислам дека другите се наш производ,ние не донесовме играчи од друга држава па да не се гордееме со нив...нека ги добијат сите до крајот и нека влезат во Европско па ако сака сите нека бидат албанци во составот..пак ќе игра Македонија.