Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Нели беа распродадени картите? Затоа е празен стадионот.

Не пуштале без лична карта, многу останале надвор. Сега ми пишаа.
Какви глупости човече, исто како Вардар - Хамбург во 2014.

Какви се овие предавници на трибините?Ни 1 пат организирано да не скандираат Македонија,Македонија.
Да ви ебам матер продадена.
Подобри сме,треба да им дадеме барем 1 у друго.
Муслиу и Ристовски одлични.

Имаше мучки со картиве, никој не знаеше кај се продаваа, и наеднаш излегоа со соопштение дека сите билети се распродадени... Значи кај ги делеле по штабови и роднини картиве, па и не ги дораспродале.

Кое ДНО сме, следен натпревар нека се игра во Прилеп или Битола.

Имаше мучки со картиве, никој не знаеше кај се продаваа, и наеднаш излегоа со соопштение дека сите билети се распродадени... Значи кај ги делеле по штабови и роднини картиве, па и не ги дораспродале.

Кое ДНО сме, следен натпревар нека се игра во Прилеп или Битола.
Фаќав врски, по секакви локални моќници... Ништо не бива... Бараа лична карта, сликај личната карта, прати ми на Вибер, ова она, после ќе одиш таму и таму за карта и на крај ништо не биде

Karti se prodava samo vo kaficot na pandev vo strumica i na nikoe drugo mesto vo gradot. kartite pocnale da se prodavat vo petokot jas koga se nauciv vo sabota i koga prasav za karti mi rekoa deka site se isprodadeni.

Sega gledam na tv stadionot ima dosta slobodni mesta , koja e fintata samite si znaat.

Какви се овие предавници на трибините?Ни 1 пат организирано да не скандираат Македонија,Македонија.
Да ви ебам матер продадена.
Подобри сме,треба да им дадеме барем 1 у друго.
Муслиу и Ристовски одлични.
Не сери бе кретену, имаме некој тука и роднини на стадион.. Оди ти викни ебате не си дремнал на форум да јадеш трици...

Добро е,уште да отидат на албанциве да им ги ламкаат.

Ебати банана држава.

Ама тоа што не пуштаат без документ за лична идентификација не е никакво оправдување зошто секогаш треба да носиш ЛК, по закон :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom