Еј еј па уште публика, па уште ууууу од трибини хахахахахахха добри се жими се

.
Другар ми се јавува прееска ми вика ''брат иам две гратис карти да не сакаш да ти дадам за вечер за утакмица''? Како слатко му се изнасмеав му викам ''чекај ти мене ме дупиш нешто? Да идам да го гледам мрфуљон Мрме како глуми Чоло Симеоне покрај аут линија?''
Таман си е. Вано Шиков, Дачо Мојсов, ЖУТА, Мики Петрович....селектор Игор Ангеловски-МРФУЉОТ. Претседател на федерација Илчо гомнарот. Милина.
150-ти со Девичански острови се јадеме. Таман.
Ова е класичен аматеризам бе. Не е Пандев крив. Целата атмосфера во федерацијата е уништена после смртта на Милошевски. Од кога отиде човекот све отиде у курац. Да ти ебам фудбалот смрден животот му отиде на човекот ради смрдениов наш фудбал.
Мислам веќе е срамота и да се коментира и да се вика ууууу да бидеме најреални. Треба тие што одат на стадион да гледаат да се смеат.
Јас кажав. Додека е Мрфуљот селектор и додека Жута, Мојсов и Шиков ја газат тревана на Филип 2 ја не стапнувам на стадион. Кога ќе биде селектор Чича Милевски (после Европското) и ако има резултати и промена во составот и мртвата игра може и ќе подразмислам дали ќе одам да гледам.
Јас мрфуљон Мрме и да ми даваат карта гратис (како што направив денес) не одам да го гледам.