Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Па и за стативата на Израел како изреагира мртвиот, падна како да го удрил некој со лопата у чело.
Пу да му ебам фамилијата, кој го викна кој го запусти.

Кај брани гревов бе?

До кога ќе ја пуштаат оваа Земјо Македонска, кој непријател ни дошол в гроб да го ставаме? Кој херои? Со кој се тепаме?
Мене туѓ срам ме фаќа кога ја пуштаат, типична brainwashing песна за полуретардирани створења што се крстат во Груевски

А шо јадете гомна не знам. Играва е супер. Борбеност, шансе, све. Тоа што одбранава ја сјеба цела утакмица е друга работа.

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Мислам дека треба да се поднесе кривична пријава против сите што беа вклучени во одбрана во вториот гол :facepalm:

Мене туѓ срам ме фаќа кога ја пуштаат, типична brainwashing песна за полуретардирани створења што се крстат во Груевски
Не знам јас не сум слушнал на фудбалски и репрезентативни натпревари на пример во Англија да се пуштаат некои песни за душмани за гробови за имиња...

Еј еј па уште публика, па уште ууууу од трибини хахахахахахха добри се жими се:pos:.
Другар ми се јавува прееска ми вика ''брат иам две гратис карти да не сакаш да ти дадам за вечер за утакмица''? Како слатко му се изнасмеав му викам ''чекај ти мене ме дупиш нешто? Да идам да го гледам мрфуљон Мрме како глуми Чоло Симеоне покрај аут линија?''
Таман си е. Вано Шиков, Дачо Мојсов, ЖУТА, Мики Петрович....селектор Игор Ангеловски-МРФУЉОТ. Претседател на федерација Илчо гомнарот. Милина.
150-ти со Девичански острови се јадеме. Таман.
Ова е класичен аматеризам бе. Не е Пандев крив. Целата атмосфера во федерацијата е уништена после смртта на Милошевски. Од кога отиде човекот све отиде у курац. Да ти ебам фудбалот смрден животот му отиде на човекот ради смрдениов наш фудбал.

Мислам веќе е срамота и да се коментира и да се вика ууууу да бидеме најреални. Треба тие што одат на стадион да гледаат да се смеат.
Јас кажав. Додека е Мрфуљот селектор и додека Жута, Мојсов и Шиков ја газат тревана на Филип 2 ја не стапнувам на стадион. Кога ќе биде селектор Чича Милевски (после Европското) и ако има резултати и промена во составот и мртвата игра може и ќе подразмислам дали ќе одам да гледам.
Јас мрфуљон Мрме и да ми даваат карта гратис (како што направив денес) не одам да го гледам.

А шо јадете гомна не знам. Играва е супер. Борбеност, шансе, све. Тоа што одбранава ја сјеба цела утакмица е друга работа.

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Друже , некој секогаш ја ебе играта у репрезентација . Дали е Пандев , дали одбрана , дали среден ред , дали голман . Тиња сме невидена

Со формацијава и играчиве добри сме само за затварање на Израел кога почињаат акција, и после од контри.. во посед кога сме нема никој во средина, сите напред и тројца во одбрана, и кога има некој отворен обично треба да му се даде долг пас, а неаме таков пасер.. одбраната изгубена и никаква комуникација.. катастрофа сме при прекини и кај нашите и кај нивните.. Пандев лошо, Хасани невидлив, Богатинов месечар.. а пристапот е добар, се глеа дека се трудат али тоа е..

Офанзивниот дел креативен ама реализација 0, одбраната заедно со голманот катастрофа :tapp: наместо Петровиќ да го напаѓа Хаим а Богатинов да се враќа назад на голот они обратно, Петровиќ стои зад голманот и гледа како теле му ебам тоа брадата козја

.Абе на параолимпијада не би ги примиле овие тројца позади!!

@Ilumious
pQyn7NP.jpg

Одбранава ни е најслабата која сме ја имале досега. Мојсов и Шиков може да бидат стоперско дуо само во Прибилци. А овој Богатинов арно го немаше некое време, што им требаше повторно да го викаат? Стави го тој Шишковски од младите и готово.

Иначе играта ни беше добра, онолку течни акции во неколку наврати сме немале од пред нашата ера. Да не беше себичен толку Пандев и да имаше барем малку фудбалско останато во него, први ќе постигневме гол.

Богатинов ти е НАЈНЕНАДЕЖЕН голман кој некогаш сме го имале :notworthy:
Каков труп, арно не го земаја едно време, нека скапи таму во Кипар шо куроми го земаат кога има квалитет = 0.
На 0:0 уште кога имаа тие центар шут и со глава погодија статива види само како е поставен и се ќе ти стани јасно ! Стил ала Горан Пашовски од Пелистер да го гледам, се мисли дали да излези, дали да се врати, дали да боксова, дали да проба жива да ја фати топката и на крај си се врати 1 чекор и лаганица си падна на земја :pos:

А за вториот гол вака изреагира:
https://media.giphy.com/media/NFORb9vQJ9ndS/giphy.gif

Уште малце ужичко ќе почнеше да игра :facepalm::facepalm::facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom