Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Каде бе со Богатинов?На сеоски фудбал?
ете го те цитира Богатинов :facepalm:

топовско месо станавме во квалификациите, не шлака кој стигни како стигни како најефтина крвица од пред МТВ

И не ми јасно како може да нема играч позади што стои коа има корна? Ристевски кај иде? Аматери.

Жута отиде да го покрие тој што ја почна контрата(нормална работа),а другите два три слепци што трчаа назад исто кај него отидоа.Никој не отиде да го покрива Бен Хаим.Основна работа на превземање не знаат.:tapp:

Ама затоа Петровиќ и Богатинов ..

А се е ова поради Пандев,три феноменални прилики во три минути успеа да посере,слепец.

Грешка најпрво на тој што се излета во празно по што тргна контрата.

ova od bogatinov go nemam videno dosea. namesto dam u vlezi direk na benahim pa ako treba i neka go letnat ,ovaj se postavuva kako odbranben fudbaler.Mislam deka i izraelecov se iznenadi od toj moronski poteg.

Македонија игра, Израел дава голови.
Мене ептен ми напрае ќејф играва, ама одбранава човече...Абе на параолимпијада не би ги примиле овие тројца позади!!
А итактикава при прекини за Македонија. Позади има само ЕДЕН играч. Да повторим, ЕДЕН ИГРАЧ! Два пута само Петровиќ е на средина. Мрме кретену, која тие оваја тактика?!

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Петровиќ на Богатинов го чуваше :facepalm:

Па колку е глуп моронот, треба наш играч да го чува да не направи глупост.

За првиот гол СПИЕШЕ на линијата. Приметувате ли дека парадите ги прави од место? Без никаков залет? Сега овој Бен Хаим буквално се укочува со топката, затворен му е аголов, дебилов се поместува и му остава простор за удар. Мајко мила божја... :facepalm:

Откако се пензионираа Новески и Митревски одбранбената линија ни е трагедија, идиоти ко Шиков и Мојсов направија по 50 утакмици за репрезентација. Кирче Ристевски изгледа како Рамос покрај нив. А од друга страна и после Милошевски и Николовски немаме ни асалаен голман, Пачовски е далеку од јак голман, чист просек со повремени киксови и блесоци.

Репрезентација и квалификации ви се главна грижа, а на светов ние сме 201 лига. Еве една интересна парола што им упатија босански навивачи на нивната федерација, само, они имаа каков таков успех. Теренот го спремале, неможе македонско дерби да се игра. Надвор бе лопови антифудбалски!

Како им се дава пари на луѓено за карти јас не знам. Овие треба да плаќаат за да ги гледаме, а не ние да плаќаме.

Значи треба да имаш мад*иња до земја за да го ставиш Богатинов на гол, типот е АНТИГОЛМАН. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom