Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Класика македонче, за 250 и 500 денари му даваш две карти за утакмици од кои едната е Италија, не му одговара, се буни.
Да му речеш 300 и 500 денари се картите само за утакмицата со Италија ќе ти рече многу е, лопови, мајку ви ебам, сеа најдовте пари да праите.

Само апокалипса за нас.

Сава осигурување дели бесплатни влезници на нивната фан страница на фб. Ја би зел и една полиса па после ќе им барам и оштета за тоа што ме заебаа да присуствувам на тој немил настан.

Класика македонче, за 250 и 500 денари му даваш две карти за утакмици од кои едната е Италија, не му одговара, се буни.
Да му речеш 300 и 500 денари се картите само за утакмицата со Италија ќе ти рече многу е, лопови, мајку ви ебам, сеа најдовте пари да праите.

Само апокалипса за нас.
Браво за кажаното. Сакаш 5 денари?

Знае ли некој како иде постапката за купување на картиве онлајн?
Одбрав седишта, ме пренасочи да внесам податоци(лична карта, меил и слични ствари), и идам КУПИ и ме пренасочува на друга страна да внесам податоци за начинот на плаќање. Ми праќаат на меил потврда се и сеа што е следно?
Треба да ја печатам потврдава и на ден на утакмицата да ми ја заменат со карта на билетара или?
Ако има некој купувано нека пише инбокс да не ве замарам по коментари.

Последно уредено:
Испечати ги од ПДФ-то и во четврток смени ги за карти (четврток пошто играме со Израел).

У21 година ќе си остане на 08.10. или ќе ја одложат во ист ден со исланд-франција? Некој спомна пред некое време ќе ја ставеле во ист ден на 11.10. Дека на резултати сеуште ја покажува дека ќе се игра сега во сабота.

У21 година ќе си остане на 08.10. или ќе ја одложат во ист ден со исланд-франција? Некој спомна пред некое време ќе ја ставеле во ист ден на 11.10. Дека на резултати сеуште ја покажува дека ќе се игра сега во сабота.
Мислам дека веќе ја сменија, на картите што ги купив вчера пишува 11.10 во 18:45 часот дека ќе се игра натпреварот.

Знае ли некој дали ќе ми бараат карта за петгодишно дете за Македонија Италија

http://ffm.mk/ffm-ja-prodolzi-sorabotkata-so-jako-so-nov-dizajn-na-reprezentativniot-dres
20161005112304.jpg

CC8a6599.JPG

Добар потег со знамево, можда ќе донесе среќа во новиов циклус. Репрезентациите обично вадат нови дресови кога одат на ЕП/СП, ние за квалификации :icon_lol:. Али досега мислам е најдобриот дрес. Уште да имаат имиња назад како сите нормални екипи во светот. Или чекај, ние не бевме нормални, заборавив...:pos:

а можеш и денес и утре да ги смениш за карти, не мора четврто
Знае ли некој дали ќе ми бараат карта за петгодишно дете за Македонија Италија

да, и тоа дете фаќа столче.[DOUBLEPOST=1475663139][/DOUBLEPOST]
CC8a6599.JPG

Добар потег со знамево, можда ќе донесе среќа во новиов циклус. Репрезентациите обично вадат нови дресови кога одат на ЕП/СП, ние за квалификации :icon_lol:. Али досега мислам е најдобриот дрес. Уште да имаат имиња назад како сите нормални екипи во светот. Или чекај, ние не бевме нормални, заборавив...:pos:

имаат имиња, се сликаа и свртени со грб. иначе мн репрезентации вадат дресови и за квалификации, не е ништо ново.[DOUBLEPOST=1475663258][/DOUBLEPOST]

ехеее од кога ја сменија. прво за да може да се игра на Филип II, а второ за да биде во ист термин со натпреварите на Исланд и Франција ради зачувување на регуларност.

Велковски Дарко го повикале кај сениорите за натпреварот со Израел.
Дали тоа значи дека нема да игра со Шкотска за У21?

Зашто би значело?
Овие што ќе играат со Израел значи ли дека нема да играат со Италија по твое?

Ќе си игра Даре со Шкотска, има 5 дена до тогаш така да ништо нема да му попречи настапот за А селекцијата утре.

Мене поеќе ме изненади повикот на Шишковски оти не гледам што ќе ни е (и онака мислам дека Богатинов и Захов ќе имаат предност пред него), место него боље некој друг да земеа што може да ни се најде како замена во второ полувреме за едно 15-20 минути да одигра (пример Радески или Бабунски или некој таков кој би можело да освежи во офанзивата).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom