Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе напраа трансвери у странство и ќе и тура курот и они на репрезентацијата. Ич да не се секирате вие :D На Македончето тоа му е у крв.

Па од шо мака да се кршат тука за репрезентација ако се афирмирани спортисти?..за тука да те пцујат и да те вреѓаат ако случајно си изиграл лош натпревар или изгубиш а онде цела кариера си ја ставаш во прашање заради дебилите тука?..за да играат играчи со врски?..за политичари да кажуваат кој ќе игра и кој нема да игра?..па и ние сите тука да сме истото ќе го направиме..не гледате дека целиот фудбал е отиден јабана кај нас

Па од шо мака да се кршат тука за репрезентација ако се афирмирани спортисти?..за тука да те пцујат и да те вреѓаат ако случајно си изиграл лош натпревар или изгубиш а онде цела кариера си ја ставаш во прашање заради дебилите тука?..за да играат играчи со врски?..за политичари да кажуваат кој ќе игра и кој нема да игра?..па и ние сите тука да сме истото ќе го направиме..не гледате дека целиот фудбал е отиден јабана кај нас
Секоја репрезентација ти е слика и прилика за државата. Тоа е факт.
Колку и да не можеш да ги кривиш играчите заради причините кои ги наброја, толку и можеш да ги кривиш. Пошто никој од репрезентативците не излага јавно да каже што им смета туку траат ко пички. Пошто и они си имаат корист од тоа, ќе се видат со фамилија и ќе си се вратат назад.

Сер Боби мајсторе :cuc::cuc::cuc:
Мило ми е за човекот, во Вардар на сред сезона го избркаа како куче за да го донесат Џиџи, па пак го вратија и освои титула.
Децата се одлични, цел циклус играат добро.
Даваат каква таква надеж дека некогаш и фудбалот ќе тргне нагоре.

Ќе напраа трансвери у странство и ќе и тура курот и они на репрезентацијата. Ич да не се секирате вие :D На Македончето тоа му е у крв.
Половинта од овија играат у странство веќе, половинта у Вардар и Шкендија.

Половинта од овија играст у странство веќе, половинта у Вардар и Шкендија.

Sent from my 6036Y using Tapatalk
Абе јасно ми е, знаем. И искрено се надевам дека конечно нешто ќе се смени у односот ФФМ - играчи и обратно. Да нема у сениори викање играчи на кои им треба трансфер, туку тој што заслужил. Исто се надевам и дека играчиве нема да се задоволуваат со трансфери у Малезија и остали вукојебине, туку конечно ќе излезе генерација која ќе биде многу поамбициозна.

Најмногу што ме радуе е тоа што оваја У21 репрезентација игра константно добро. Не е до тоа што против Франција имале мотив да се докажат, а против другите да ги боли кур, ко што е случај со сениорите кога играа против појаки репрезентации. Играат со секого исто и тоа ми дава најмногу надеж дека може да излезе нешто добро од оваја генерација.

Пу бре, мајката. Една да добиеја од двете утакмици со Франција. Заслужија. Ради ова може ќе не нема на првенство, ама барем има надеж дека ќе гледаме добар репрезентавен фудбал во блиска иднина.

Не издржаа да не провоцираат.
http://www.sportal.bg/news.php?news=597002

Утре ќе одам на утакмица. Едноставно морам. Прв пат на репрезентација после утакмицата со Словачка. Знамето со 16 краци на мене. Ќе си седнам на север према гостинскиот дел :sakasuste:.
Ако изгубиме од племево јас нема да стапнам на стадион на репрезентација. А притоа ќе се приближам кај тунелот и ќе им изнае*ам се по список на нашиве ако изгубат.

Кој глуп наслов ставиле, а после во текстот си пишале нормална вест. Ова ко нашиве портали кога бараат кликови. (n)

А некако имам чувство дека може да извадиме добар резултат. Бугариве се сепак со балкански менталитет. Ја победија Португалија, сега ќе летнат во облаци и нема ништо да одиграат. :)

Прогуглав зошто ме интересираше. Дојдов до следново. 10 играчи на источните соседи се од Пиринска Македонија и се со македонско потекло.:D Жалната судбина на македонскиот народ.
Македонија ќе игра против Македонија вечер.:D
gfbd.png

Последно уредено:
Прогуглав зошто ме интересираше. Дојдов до следново. 10 играчи на источните соседи се од Пиринска Македонија и се со македонско потекло.:D Жалната судбина на македонскиот народ.
Ха ха ха!

Прегледај го приврзокот 142412
Хаха!:) Да се изпонасмеам мало.:pos:

Бугарија не е опасна досега.Пандев добро игра но себично,Јахович е тотално неискористен во пас игра.Само Тричко,Пандев и Ибраими и тоа се сами соло акции.

Незнам кој кур го форсира Јахович кога моментално најдобар играч во одлична форма на позиција шпиц е Нестороски ..

фашистиве врска си немаат
не дека ние сме сјајни ама бар изигравме нешто за разлика од две червени

Зошто го чува уште Јахович во игра не ми е јасно ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom