Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе оди некој на стадион да ги гледа воопшто ? Мислам дека треба да ни плата за да ги гледаме , а не да платиш за да ги гледаш.

Луѓе вака веќе не иде.. Некој ќе каже малку жители имаме па немаме доволно потенцијал и талент, ама луѓе коа може Словенија , што сме ние Хендикепирани?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Луѓе вака веќе не иде.. Некој ќе каже малку жители имаме па немаме доволно потенцијал и талент, ама луѓе коа може Словенија , што сме ние Хендикепирани?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не туку мајмуни, додека зад една утакмица се крие чиста заработка на некој од ФФМ, ние се надеваме на победа и висиме на стадион или пред ТВ не пренасочувајќи се на нешто попаметно. Јас сум малку по млад мислам ја следам репрезентацијата од 2004-2005 некаде, ама тогаш имав многу надеж, несвесен дека реалноста е малку поразлична, еве конкретен предлог.

Нека направат вака:
Тие менаџерите или како и да се викаат, рекетари ли како и да се, нека направат од некој играчиште нека го продадат во поголем клуб да заработува 5-6 м по сезона па нека му земаат по пола милион на секој за да игра за репрезентација, така и бизнисот ќе се зголеми и ние повеќе ќе се палиме и ќе одиме на стадион, ем овци ама па нас толку парите не не интересираат.

од илче поголем хоштаплер немало во фудбалов.Плачевте хари нечинел,овај мајката му ебана фудбалов(не дека хари чинеше)
Ама хари не беше директна партиска фигура , па се тргна и сеа цицајте.

од илче поголем хоштаплер немало во фудбалов.Плачевте хари нечинел,овај мајката му ебана фудбалов(не дека хари чинеше)
Ама хари не беше директна партиска фигура , па се тргна и сеа цицајте.
Добро. Хари не бил партиски овој е партиски и што ти е поентава на муабетот?
И едниот и другиот хоштаплери што поима немаат од водење фудбал. И Хари имаше грешки катастрофални да не се заборави. Дилот со Јонуз кога го стави за Селектор. Тој е најголемиот виновник што имавме голема шанса да се пласираме на големо натпреварување а место да донесе асален кадар за Селектор после Катанец тој го донесе Јонуз а после тоа и Тошак.
За овој пацеров моментално да не правиме муабет. Од кога е дојде на чело на ФФМ само грешки има. Што ти е тезава не ми е јасно?

Па и јас можам истово да го напишам.
баш е така[DOUBLEPOST=1444064316][/DOUBLEPOST]
...и некој ќе каже големо име нема да помогне, како нема да помогне, ви викам треба волја, на нашите не им одговара да донесат големо име, не дека немаат пари еден циклус да го платат, какви проблеми ќе реши во репрезентацијата, или ќе направи фудбалери или многу кариери ќе завршат.
Не можат они на големо име да му кажат: - Слушај сеа ќе го стаиш Берик од Кајгана да игра, пошто уплати 10.000 евра.
Они не можеа тоа да му го кажат ни на Катанец, ни на Јаневски, а не па на некое големо име.
(Тошак е големо име кое веќе беше познато по такви афинитети, затоа и дојде тука)

Последно уредено:
Па и јас можам истово да го напишам.
баш е така[DOUBLEPOST=1444064316][/DOUBLEPOST] Не можат они на големо име да му кажат: - Слушај сеа ќе го стаиш Берик од Кајгана да игра, пошто уплати 10.000 евра.
Они не можеа тоа да му го кажат ни на Катанец, ни на Јаневски, а не па на некое големо име.
(Тошак е големо име кое веќе беше познато по такви афинитети, затоа и дојде тука)

Jaс зборам кога би биле работите на 0, кога би биле нормална репрезентација без задкулисни игри..
Иначе тоа што го спомна сигурно е така, се повеќе народ збори за тоа, а кај има чур има и оган.

Одлична колумна која ја прочитав,добри коментари за Мак Фудбал и сите случувања.Миленко did it,again.

http://dudinka.mk/?p=1840

Треба да проба Илчо да пие Грујова сперма. Викаат среќа и берикет носела.
Ете види го Миленко, има еден тон Грујова сперма испиено и како среќно бубреже во лој е.
Додуша најверојатно и пие. Тешко до директорска позиција без цуцање на цревото на пастирот.

А успехот ептен му се гледа. Суперкуп се играше прес 800 души. На врата крв, урина, извод од матично бараа.
Незнам што се мачат формално врати да отвараат. Напрај си приватна забава и готово, и онака сите знаеме како функционира.

А па за успесите што ги реди "репрезентација" (ја ставам во наводници зашто репрезентација значи дека е претставува некого, а тоа сигурно не е мене или 80% од фудбалската публика во Македонија) со 132 место што да ти кажувам. Сирија каде што глави сечат е пред нас :pos:
Чим со Шпанија цели празни блокови за ефтини карти останаа празни, се гледа колку е саатот.
Да имаа грам морална одговорност или чест ќе си ставеа јамката на вратот и ќе се обесеа.
Додуша ме заболе и ташаков, и онака репрезентацијата денес ми е битна колку фк три чешми.
Ако порано сум штедел однапред и од ужина сум делел за да купам карти сега плико со 500 денари пред врата да ми даваат, ќе се размислам два пати дали ќе влезам да ги гледам.

Одлична колумна која ја прочитав,добри коментари за Мак Фудбал и сите случувања.Миленко did it,again.
http://dudinka.mk/?p=1840
Нееее за Илчо неможам да се согласам во никој случај.
Да, овој наследи катастрофална ситуација што е дело на Ѕинго, Ламбе и Хари ама човекот едноставно не се снаоѓа, не го бива, не знае да раководи. Што треба да го жалиме Илчо сега?
Што го е*ам за ку* не го бива нека си даде оставка нека дојде тој што знае да раководи.
Не го бива типот нема резултати, едноставно не се снајде.
Ќе му беше попаметно да си тера тренерската кариера пошто за ова не го бива човекот.
На 2 кола пред крај на квалификации него му заминува Селектор и завршува последен.
Ало бе? Кај го има тоа? Што организација имаш кога Селектор ти бега на 2 кола пред крај?
Облекол(Илчо) шушкавец на Максимир тренира со играчиве си жонглира мајсторот. Неисполнета желба да биде репрезентативец ццц. Кратење на лигите што според мене е тотална утка и запустување на градови што се желни за фудбал. Назначување на Бошко за Селектор. И ред други катастрофални потези.
Нека си даде оставка и нека дојде некој што ќе ги решава работите во од.
Со онаа ''екипа'' хоштаплери околу Илчо тој неможе кафич да води камоли Фудбал.
Ние у Ѓорче барем ги знаеме тие околу него што мрсули се.
Нема резултати како Претседател. Два пати завршува последен во квалификации. Поголем доказ од тоа дека не те бива НЕМА. Капак на се влага во отворена пресметка со и тие малку гледачи што доаѓаат на стадион со купување карти со лични карти и такви нерезонски потези. Каде бе шефе?
Човекот не го бива бе.Неможе да ме убеди никој
.Кога нема да имаш резултат време е да си одиш. Нема тука многу муабет.
ФФМ е пред се репрезентација и ФФМ постои за репрезентацијата. Пошто таа репрезентација падна за 50 места додека е он на чело на Федерацијата одговорот треба сам да го добие кога се гледа у огледало. 136-ти е шефот. Што сака да му аплаудираат кога ќе излезе на стадион?

Aу кај овој Миленко и таквите ко него најмногу ми е криво што не можам да и поставам прашање!

Како бе ти толку многу знаеш?
Пази вака секоја фудбалска ``влада`` била крш, а оваа е најдобра, абе марш таму дебељуро една биди искрен пичко, ако е добро тоа што го прави зошто тонеме?

Добро. Хари не бил партиски овој е партиски и што ти е поентава на муабетот?
И едниот и другиот хоштаплери што поима немаат од водење фудбал. И Хари имаше грешки катастрофални да не се заборави. Дилот со Јонуз кога го стави за Селектор. Тој е најголемиот виновник што имавме голема шанса да се пласираме на големо натпреварување а место да донесе асален кадар за Селектор после Катанец тој го донесе Јонуз а после тоа и Тошак.
За овој пацеров моментално да не правиме муабет. Од кога е дојде на чело на ФФМ само грешки има. Што ти е тезава не ми е јасно?

Па како што глеадаш пишав дека и хари не чинеше.Муабетот ми беше дека Хари беше хоштаплер ама не беше ДИРЕКТНА фигура од власта.Илчо е партиски хоштаплер и апсолутно политиката влезе во фудбалот и 100% го контролираат

Најдобар е Илчо за Миленко затоа што се изнашета со репрезентацијата на гага ете затоа.За Хари нокти искрши да го сменат дури и Победа ја намести мислејќи дека така ќе го тргни.Сега начека го шета мевот и без срам и перде кажува за нашите "успеси", лицемерно гомно тоа ти е.
За Илчо не ми се ни прави муабет, изгубен случај е.Не само што не знае да менаџира туку и треба да одговара за убиство.Ама како и се во оваа посрана држава така и тоа се замачка во име на спокојно владеење на пастирот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom