Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не туку мајмуни, додека зад една утакмица се крие чиста заработка на некој од ФФМ, ние се надеваме на победа и висиме на стадион или пред ТВ не пренасочувајќи се на нешто попаметно. Јас сум малку по млад мислам ја следам репрезентацијата од 2004-2005 некаде, ама тогаш имав многу надеж, несвесен дека реалноста е малку поразлична, еве конкретен предлог.Луѓе вака веќе не иде.. Некој ќе каже малку жители имаме па немаме доволно потенцијал и талент, ама луѓе коа може Словенија , што сме ние Хендикепирани?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Добро. Хари не бил партиски овој е партиски и што ти е поентава на муабетот?од илче поголем хоштаплер немало во фудбалов.Плачевте хари нечинел,овај мајката му ебана фудбалов(не дека хари чинеше)
Ама хари не беше директна партиска фигура , па се тргна и сеа цицајте.
Па и јас можам истово да го напишам.
Не можат они на големо име да му кажат: - Слушај сеа ќе го стаиш Берик од Кајгана да игра, пошто уплати 10.000 евра....и некој ќе каже големо име нема да помогне, како нема да помогне, ви викам треба волја, на нашите не им одговара да донесат големо име, не дека немаат пари еден циклус да го платат, какви проблеми ќе реши во репрезентацијата, или ќе направи фудбалери или многу кариери ќе завршат.
Па и јас можам истово да го напишам.
баш е така[DOUBLEPOST=1444064316][/DOUBLEPOST] Не можат они на големо име да му кажат: - Слушај сеа ќе го стаиш Берик од Кајгана да игра, пошто уплати 10.000 евра.
Они не можеа тоа да му го кажат ни на Катанец, ни на Јаневски, а не па на некое големо име.
(Тошак е големо име кое веќе беше познато по такви афинитети, затоа и дојде тука)
Одлична колумна која ја прочитав,добри коментари за Мак Фудбал и сите случувања.Миленко did it,again.
http://dudinka.mk/?p=1840
Нееее за Илчо неможам да се согласам во никој случај.Одлична колумна која ја прочитав,добри коментари за Мак Фудбал и сите случувања.Миленко did it,again.
http://dudinka.mk/?p=1840
Добро. Хари не бил партиски овој е партиски и што ти е поентава на муабетот?
И едниот и другиот хоштаплери што поима немаат од водење фудбал. И Хари имаше грешки катастрофални да не се заборави. Дилот со Јонуз кога го стави за Селектор. Тој е најголемиот виновник што имавме голема шанса да се пласираме на големо натпреварување а место да донесе асален кадар за Селектор после Катанец тој го донесе Јонуз а после тоа и Тошак.
За овој пацеров моментално да не правиме муабет. Од кога е дојде на чело на ФФМ само грешки има. Што ти е тезава не ми е јасно?