Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
А шо очекувате кога цела репрезентација на сите можни фунцкии е партизирана до коска,зарем не им е срам на сите таму што си се наместија преку партиска линија на функции за да лапаат пари а ништо да не прават?..во сите можни фудбалски центри освен Скопските не се работи ништо поради самата политика на власта...и нормално дека ќе мешам политика бидејќи се доаѓа од самите нив,бидејќи тие копилиња го исполитизираа спортот посебно фудбалот во Македонија и само тие ги гледам одговорни за овој срам што ни го нудат репрезентативците..копилиња вмровски диктаторски...

Да се мочам во политиката и во самата репрезентација каде ги земаат за да бидат продадени,оние мрсулите од ФФМ се фалат нон стоп по Сител и Канал 5 дека работат на нови терени,тренери,граделе секакви можни услови за развој на фудбалот....не чинел Харалампие па не знам што не знам како...кај ви се резултатите бе морони?..

Сега нормално е дека со Шпанија стадионот ќе биди полн бидејќи ФФМ повеќе од пола карти ги распродаде по општинските штабој на власта и тие патриотите први ќе бидат таму за бордење бидејќи нормално си ја сакаат државата,а ние што критикуваме дека не чини работата и дека треба нешто да се смени сме ја неќеле бидејќи од таквите како нас пропаѓала Македонија...абе како не гледа господ да ни стегнат едно 7-8 гола племето нивно смрдено да му го изнаебам..

Има се што имам во моја сопственост да ставам вкладилница на 2 и т2

Сигурен си дека биле скаути? Може биле претставници на шумските претпријатија на Германија, Белгија, Шкотска и Франција кои дошле да разгледуваат огревни дрва.
Пошто ни за технички дрва не ги бидува, останува ова твоево! Само огревни!

Имаме куќа на фудбалот од Платини лично отворена, зарем малце е?
Уште Платини играчи да ни напрај и доста е :D
Се молат Администраторите, темава во хумор да ја префрлат! :D

ќе видите дека овој дуел ќе ни покаже како сме на добар пат во конструирање на играта, затоа што создаваме шанси, но немаме реализација“, заврши на крајот Друловиќ.:гомце:

Муабетов е добро пева али глас му не ваља.Да беше дедо женско, ќе беше баба.

Да бев фудбалер на Македонската Репрезентација ма воопшто професионален фудбалер од Македонија,....... хехехе од СРАМ нема да се вратам дома. Македонија и фудбал -фудбалери од Mакедонија хехехе.. Да не ги навредам но Луѓето со посебни потреби можат повеќе да постигнат од овие "РЕТАРДИРАНИТЕ".ЕЕЕЕ чичко Грујо место Споменици можеше не една две Репрезентации да направиш од странски фудбалери кои ќе донесеа радост малку на овој напатен народ. Ама Произведено во Македонија = Мизерија.

Дефинитивно го допревме дното , најголемата дупка и најголемиот страм за Македонскиот спорт е денеска тоа што се случи со Луксембург , државата под итно да ја укине фудбалската репрезентација , нема потреба повеќе зошто да се прават трошкови , само страмот го јадиме и ни го грдат името на државата ,ништо друго не добиваме од нив , па незнам кој тим треба да им се дади нив за да го победат ,едноставно ги поминаа сите граници , кога некоа работа не бива едноставно откажи се и готово , тие пари што се трошат за нив може да се вложат во другите спортски активности , ракомет , одбојка , кошарка и другите спортови , нема што повеќе да се коментира , нека си ги соберат парталите и гитла , нема потреба од ваква репрезентација , да ни се смеат сите поарно ич немај тим од колку да се ругаме вака :nesumjas:

Бековиве ни беа спори ко Правда :D

Кој си ти бе протест да праиш? Па овие Жута,Абдурахими и пар други сколовранци ти ги скаутираше и возвиваше при секој добар потег пред некое време сеа бараш да се протестира бем ти тоа љунгата.

Ќе ми играат мене 10 ши'птари у репрезентација и сакаш резултат епа еве ти резултат сфе ли им ебам јас нив.

Прв спорт да ти е фудбал цел живот и без кејф да треба да одиш на стадион па ме заболе кур и за Шпанија, не им идам ни таму ќе ти ебам и Рамос и Бускец.

Не кур ми барај сеа протести иди со Шпанија дудлај му го на Абдул.
Дилдо,не сум ни зборувал и користел воопшто зборот СКАУТИРАМ кога се работело за нив. Ако сакаш да правиш од ништо нешто циркус драма работа како Џонтра те молам воздржи се . Имам пишано неколку поста за нив во момент кога фудбалерите дале согласност дека ќе играат за Македонија и пишав дека сум ги забележал кога сум гледал утакмици случајно и какви импресии од нив. Ги има_ло на MacedonianFootball potencial players week highlights и постираат видеа и коментари.

Пишав дека ако се прави реакција за лошата работа на ФФМ нека се прави на соодветен начин,толпа пред ФФМ,да се закаже состанок и постојано пумплање притисок наместо кукање од растојание .

Како за утеха барем Грците се помизерни од нас:pos::pos:...После ваков резил и бламажа сепак се тешиш дека најголемите душмани се уште покатастрофа каде на домашен терен имаат 100% учинок 0-0-4:pos: со 0 постигнати голови..ама барем во баскет не шлапнаа со 20 разлика:aplauz:

Каква утеха... кога гледаш дека Фарски Острови и Лихтенштајн се поуспешни од тебе.

11987195_10153006284637466_7135806271356098797_n.jpg

Треба еден ваков поздрав за ФФМ, таман сеа со Шпанија пун стадион, некоја парола, и песна цела утакмица исклучиво против нив, или па на полувреме да се напушти стадион, штета само што нема кој тоа да го направи.. Се дур ќутиме, овие ќе си тераат по свое, ќе си пунат џебовите и ќе тонеме.

Jасно ти е колку е саат кога у судиска надопуна од 3 минути, нашата репрезентација изведува слободен удар цели 45 секунди. Не можат 3 паса да сврзат. Па тоа е неверојатно.
Корните на Ибрахими, преку петерецот, во гол аут.

Кога ке ми текне дека имавме репрезентација која и идеше на Хрватска, трета репрезентација во свет, и играа со муда, вадеа резултати, денешниве бескичмењаци би ги пуштил да си идат пеш.

Јебала те транзиција бе Друљо, и тебе, и оној што те транзитира по кафани само.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom