Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Баш спротивното го мислам, требаше да се појавиме во добра бројка, една две добри пароли и пеј цела утакмица против ФФМ, па да видиме дали ќе прекинуваат утакмица и ќе казнуваат некого. Безизлезна ситуација би било за ффм и плус можност сите да видат што мислат навивачите за федерацијата

Бошко Ѓуровски уште еднаш покажува за каков стратег станува збор. Против Шпанија, екипа со моќен среден ред играше само со Спировски, со ни еден деструктивец и со Трајковски (крило) на средината, а сега против утепаниот Луксембург излага зо 2ца деструктивци (Адеми, Демири) и Муарем Муарем :tapp:

Пола екипа не ја пее химната, топ почеток.

Пола екипа не ја пее химната, топ почеток.
Од Албанците НИЕДЕН не пееше, ама Муарем барем имаше респект. За Демири и Адеми ај разбирам, ама Ибраими и Цуцули стварно би требало да пеат.

Дури и премногу луѓе има на стадион според мене...

И со ова изведбава на химната во американски стил веќе се посравме. Мани ги бе не ги ни гледам.

kako ke ja pee himnata koga ne ja znaat ....ushte pognasno e toa shto ovoj "estradniov umetnik "ja pee himnata
Zamisli choeche Daniel Kajmakovski ni bil epten golem estraden umetnik ,pa vikam ebemti drzavata koga stigna i ovoj zombiiec da ja pee drzavnata himna .....

не бе Тамара треба да ја пее химната шо се ропачи со пола Чаир и вреѓа се македонско. Остајте го на раат дечкото, сегде во свет има вакви работи на стадион само што во тие земји фудбалот е во преден план а не грабањето колку што те држат рацете

Маалски фудбал. Ко децана пред зграда да ги глеам...

не бе Тамара треба да ја пее химната шо се ропачи со пола Чаир и вреѓа се македонско. Остајте го на раат дечкото, сегде во свет има вакви работи на стадион само што во тие земји фудбалот е во преден план а не грабањето колку што те држат рацете
Абе се убаво... ама не можам да поднесам да заебе текстот на химната.[DOUBLEPOST=1412881575][/DOUBLEPOST]Гол! 1 према 0 за нас...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom