Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Lele kolku sme slabi tuuugo

Јас кога велам дека фудбалот треба да се укине во Македонија во наредните 3 , 4 , 5 години да се седне и да се размисли како понатаму. Инаку не е далеку денот кога Фарските острови , Лихтештајн и Андора ќе ни држат лекции. Треба да се биде реален и да се признае дека целата наша репрезентација не вреди колку еден просечен Германски или Шпански репрезентативец. Во нашава група Шкотска и Велс (без Бејл) се дупло поскапи од нашата репрезентација Србијанците 5 пати , Хрватите 8 пати а Белгија 15 пати. Според тоа не е ни чудно да бидеме последно место.

Ех, да не пишуваше ФИРОМ немаше да ги примиме овие два гола... (n)

Томе дај земи шамарај све по ред. 22 мажиња еден пар мадиња не можеш да составиш, смрди на пичкоина ебате тоа безмудите.

Не ми е криво шо губиме 2-0 и се изживуваат врз нас, на тоа веќе навикнавме.
Криво ми е што четниците водат 2-0 и тие се тие кои се изживуваат.

Губевме и од Андора едно време, ама мајка му стара олку слаб тим не сме имале никогаш. Очите ми крварат.

Која партија ќе донесе закон да се забрани "професионално" играње фудбал во Македонија ќе ја гласам цел живот,жими се.

Ајде ФФМ,земи тоа книгите од Босанците и почни да учиш од нив како се прави преродбра во спортот во 100 чекори,ДА ВИ ЈА ЕБАМ МАЈКАТА СМРДЕНА !!

Овие пичкоглавиве мислат да вадат кубурата или ќе почекаат уште малку да се изнервираат:D.

Еве сега ќе вадат. после пеналов :).

Јас знаев дека Пандев нема да игра и си ја одиграв НГ на кладилница нема шанса гол да дадеме без него,да се помолиме да не изгубиме со 4+ (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom