Ѓорче 1932
тој сум...
Кој се „јунаците“ што сакат да бидат познати?!?!?
У стилот го нападнавме најскапиот фудбалер на планетата (валдја не се од комити)
Прегледај го приврзокот 71933
...сепак „наши“ биле, од Гостивар. Фанови на Реал Мадрид.
класични глупаци,требало и да му го попушат малце на сред терен,на задоволство на публиката.
Баш ради вакви шупаци не ми се стапнува на стадион кога игра репрезентација,се лигават на стадион “eej bwat4e vii go Belj4o,aj ideme da praime po edna fotka,ke bideme 6emi4ki na fejsglup,ke karuvame pi4enca''
Мрсули едни,до вчера не го ни знаеја кој е и од кај е.
Иначе играва од кога дојде Чеде ни е громови.Играме допадливо за око и фудбалски во права на смисла на зборот,со правење асални акции,цврста одбрана и солиден напад.Нападот не ми прави мерак,ама се надевам Чеде ќе ја среди и таа работа.Ни треба вистински голгетер напред,што знае да искористи топка напред и што не се губи кога ќе излезе сам со голманот.Уште завчера реков дека Велшаните паѓаат на Филип 2,па и Бејл мајмунот ако сака нека им игра,ама пусто немање гз да одиграм на големи пари на победа

Новевски назад е стуб,топка проаѓа,ама играч тешко.Вистински лидер,штета што годините го газат.Се надевам Мојсов ќе го замени,има капацитет за тоа,само да си ја среди малце главата.
Ристовски вчера одигра одлично,јас искрено мислев ќе се изгуби и ќе дува промаја по таа страна,ама позитивно ме изненади.
На Ибраими жолтиот не му требаше,се гледа дека има голем удел во репрезентацијата,трча и напред и назад,се бори за секоја топка,прави шанси,ги разигурва напаѓачите.
Тричко вчера можеше да акне гол кога излезе сам на сам со голманот,ама многу ја продолжи топката пред него и ја усра акцијата.Одличен е Тричко,само брзањето и продолжувањето топки далеку пред него не му треба.Едноставно не е толку брз за да стига такви топки.Инаку техниката ја има.
Малиот Александар заедно со браќата Бабунски се нашата иднина во репрезентацијата.Колку само ладно одигра вчера,ко да има еден тон искуство.Башка и голот кога го плесна,лежерно,слободно,ладно како шприцер.Во стил на најголемите напаѓачи.А и општо земено си одигра одлично.Ќе го биде,ќе го биде.
Сеа сукњите да паднат во вторник мислам дека играме,ќе биде одлично,само да се тргне решително кон нивниот гол со помислата дека мора да ја победиме како знаеме и умееме.Ќе ги среди Чеде,верувам во човекот.Има огромно знаење,знае да им укаже на грешките на играчите и знае како да ги подготви и тактички и психички.Не е ко Ташак или Катанко,седни си на клупа и џвакај си мастика,кур ти е двор ти е.