Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха друже знам каде има,него сакав малце да ги позафркавам овие што се нервираат кога некој прашува :D
Сегде кај што има офис плус или onе како Сити Мол, Рамстор, Веро... плус југотон.

Хаха друже знам каде има,него сакав малце да ги позафркавам овие што се нервираат кога некој прашува :D
Тоа е, првин мојата заебанција не ја сфатија, после ја твојата... јебига :icon_mrgr:

Не игра ни во Таврија, ама не поради негова вина. Таврија има забрана за трансфери, штом им ја укинат одма ќе почне да игра. Се разбира, добар дефанзивец.
Само кај нас може да игра играч што нема играно 2 години официјален натпревар. Не знам од кај знаете дека е добар кога никој од нас не го гледал како игра. На пријателската што ја изгубивме беше лош. Што е до мене би сакал да го видам Таневски во репрезентација, али за жал се повреди и се уште не е во комбинација ниту за Вардар.

Па и Хасани скапува на трибини па го зимаат....

Јас не реков за тие тројца дека сум против да бидат повикани в репрезентацијата (за да ми го споменуваш Хасани) туку само кажувам дека почесто се на клупата и влегуваат во игра во 2-то полувреме и пак успеваат колку толку да постигнат гол. Поентата ми беше дека ми е жал што не ги играат прва постава, а се добри играчи.

Пандев, Трајковски, Јаховиќ стрелци за своите тимови (y). Се надевам дека ке продолжат вака и со Белгија :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom