Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување

Во овој тјун се пее песната за Попов :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

ххахахаххахахаха
МОРАМЕ СИТЕ НА ПАМЕТ ПЕСНАВА ЗА СО БЕЛГИЈА ДА ЕЧИ ФИЛИП 2 !!!

♫ Popov the Albion man, He lives in a caravan, He looks like a killer, He hates the Villa , Popov the Albion man! ♫

425648_10200241224053575_2002635200_n.jpg

:LOL:

Чуден народ сте вие па како можи бе и вакви глупости да оправдувате пази мајката освен за 4 гол што бил крив цело време покривал абе да не гледате преку црвено-срно очила вие натпревар за репрезентацијата па тапа беше цела одбрана а тој цикарски беше како паднат од месечина па блажевски повеќе покриваше од него топка не фати изгубен германец беше сега мора да го оправдувате и браните :tapp:Не бе со вас човек ен може да се разбери ете бе најдобар е цикарски секогаш да го земаат и може ќе се продаде некаде во странство :sick:
наместо чесно да речите дека беше убедливо најслаб вие како пијан за бандера ја бранко е крив не е цикарски ...
Еве бе најдобар е и што?Иди лечи си го комплексот негде кај што се лечи,преку кур ми е веќе од такви дебили како тебе,ебаве тоа душманите...

Да ве ебам ја вас и Цикарски сите.Сте се запнале на таа тема со муабетите и не приметивте дека Попов беше МОТМ:D

Сеуште не се знае. Ќе бара ангажман во странство, ако не тогаш според мене сигурно или во Албанија или во Вардар!
А зашто си заминува? Па и ако си заминува,баш во Вардар?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom