Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Во иднина со сигурност ќе го гледаме Блажевски во добар европски клуб :)

Abe ovie bile na Ekskurzija vo Antalija kur gi boli za Fudbal neli gi gledavte ne mozea da odat a ne pa da im pariraat na Poljacite sto bea duplo po jaki na fizicki i psihicki plan.

Блажевски според мене најдобар денес. Се гледа дека има цврстина, има талент, мора да почнат да го земаат за репрезентација. Даде некои солидни центар шутеви, даде гол, најдобар беше.
Јас пак ќе кажам што праеа нашите стручњаци летоска?! Да го имаш слободен и да им го препуштиш на Турново, стварно треба да немаш памет. Дечкото носи квалитет плус за наши услови и како знаат да го донесат на Градски! За Ѓоргиев е измислен во моментов!
За Наумовски се слагам апсолутно. Се чудам како може уопште тој да стигне до репрезентација?! Од увек немал везе кутриот! Захов е пет класи подобар над него! Штета што се повреди.
Цикарски се потврди нема везе у одбрана и се плашам ако продолжи да се форсира на лев бек дека може не кошта на лето во европските купови.

Во иднина со сигурност ќе го гледаме Блажевски во добар европски клуб :)
Максимум Грчка лига, Кипар или нешто слично :)
Блажевски има 27 години, не е 18 годишен па да очекуваме дека уште којзнае колку ќе напредува. Толку му е лимитот, штета пто во најубавите години играше само во втора Грчка лига :(

Максимум Грчка лига, Кипар или нешто слично :)
Блажевски има 27 години, не е 18 годишен па да очекуваме дека уште којзнае колку ќе напредува. Толку му е лимитот, штета пто во најубавите години играше само во втора Грчка лига :(

хаха ама ја треснав јас мислев 22-3 години, епа тогаш нека премине кај вас, добро засилување ќе ви биде..

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ilija-nestorovski/profil/spieler_54581.html

Добро бе зошто не го проба барем детево ? Брз,индивидуалец ем знае топки да дава
Дете од Победа (y)
Изгледа не си во тек со настаните. Несторовски грее клупа и во Металург и сакаа дури да го избркаат. И јас мислев ке биде нешто од него,но неговиот развој не одеше според очекуваното.

Освен Блажевски и Митров ..... другово е се ќоро и сакато!
Блажевски цела утакмица во кадар, како он сам да играше.
Митров прво влегување и одма направи шанса за гол.

Костовски ми изгледа солиден играч, знае да загради има осет каде се наога ама сепак далеку е од репрезентација.

Оној Цикарски..... ни за ФК Баби не би го викнал да игра.
Човече па Блажевски повеке стасуваше да затвори одколку овој.
Последниот гол топката лета една добра минута, ко на ТВ да гледа....го прелета топката.
Најслаб на терен Цикарски.....Заедно со голманот без разлика за пеналот.

Неџипи сум кажал многу пати до сеа..... далеку е тој од фудбалот. Заборави да игра после таа пуста Белгија.
Неџипи во Работнички..... и Неџипи во Шкендија..... е исто како да споредуваш Мерцедес и Фиче!

Освен Блажевски и Митров ..... другово е се ќоро и сакато!
Блажевски цела утакмица во кадар, како он сам да играше.
Митров прво влегување и одма направи шанса за гол.

Костовски ми изгледа солиден играч, знае да загради има осет каде се наога ама сепак далеку е од репрезентација.

Оној Цикарски..... ни за ФК Баби не би го викнал да игра.
Човече па Блажевски повеке стасуваше да затвори одколку овој.
Последниот гол топката лета една добра минута, ко на ТВ да гледа....го прелета топката.
Најслаб на терен Цикарски.....Заедно со голманот без разлика за пеналот.

Неџипи сум кажал многу пати до сеа..... далеку е тој од фудбалот. Заборави да игра после таа пуста Белгија.
Неџипи во Работнички..... и Неџипи во Шкендија..... е исто како да споредуваш Мерцедес и Фиче!
Абе си ибал векот Митров,типичен селски играч е,главатаа во земја и рогај се пред тебе,дриблај ко улав.

Според мене најслаб на терен беше 6ката у средина што играше прво полуреме,незнам како му беше името,тој три чисти немал од фудбал...

А за Цикарски затни си ја устата,и по грешка на Попов и на Лазевски имаме примено голови во репрезентација па никому ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom