Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Јас лично како Албанец се израдував и навивав за Македонија да победи вечерва.Е сеа што се пеат разни песни,знам дека се пеат но гледам дека поголемиот број на членови го осудуваат тој акт,така да сум среќен поради тоа.Се надевам еден ден ќе ги снема таквите песни и ќе се бодри репрезентацијата како што доликува.

Сите твои а и мои сограѓани да мислеа така,државава денес ќе беше многу подобро место за живеење и поперспективна.
--- надополнето: 17 октомври 2012 во 12:54 ---

Мал оф топик
Од кој филм е сценава??

Иначе јако :icon_lol:

Сите твои а и мои сограѓани да мислеа така,државава денес ќе беше многу подобро место за живеење и поперспективна.

Мал оф топик
Од кој филм е сценава??

Der Untergang (Downfall)

Мал оф топик
Од кој филм е сценава??

Од Der Untergang (Downfall) :)

v263339p2.jpg

Majageri, because football is to mainstream... :icon_lol:

Инаку, коа сме веќе кај Величе(нствениот), на утакмицата со Хрватска:

Излага Величе у 70 и некоја, цел стадион свирежи и еден дечко што седеше до мене ме прашува:
- Шо го свират бе?

my reaction was....
tumblr_m3asz5UrxI1qc49r2o6_250.gif

јас: Па Величе е.

- Koj?
- Величе Шумуликовски!
- Аха Величе, ама зашто го свират?

и тада веч било је...

Jackface_zoom.gif

tumblr_m72wkevFvw1qjt5cy.gif

186903492_DUDE_WTF_IS_WRONG_WITH_YOU_answer_8_xlarge.jpeg

Уште се прашувам зошто не ја видов играта од со Шкотска...
каква беше тогаш поставеноста..шо му рекол пред утакмица
Србија вчера немаше ни со Андора да победи...мизерија голема ...па сакале на светско да одат:facepalm:
инаку многу слаб натпревар беше...едноставно средината ни беше тиња...сватив сега зошто го бркале тој Тасевски од Бугарија..а и од другите двајца едноставно премногу грешки во додавањата
мора Чеде да размисли да стави во оган од децата помладите повеќе..пред се мислам на Спировски, Бабунски...и да се напрат напори да го викнат Ѓуровски(незнам нашите дали не го викале или како што имав слушнато порано не го пуштале од Тајланд)...
Е она од шо се плашев најмногу одбраната Вчера не згреши :D Новески мајсторе капитенски ништо полошо ни Грнчаров...од бековите Георгиевски исто чиста десетка и со срце и со квалитет
разликата меѓу Попов и Лазевски беше што овај вториот помогна во одбраната а полош беше во нападот(немаше ниту едно уфрлање)
тој Попв глеам тежок сељак е...напрај трансфер и си мисли голема ѕвезда е..да се спушти на земја мислам ако не се искараја со Чеде би ни користел повеќе
за нападот...штета Мирко ја нема таја завршнича шо ја имат големите напаѓачи ...најдобро решение мислам дека ние таму Наумовски кој е и искусен и знај гол да дај
Пандев е класа над сите ама мора да има попрофесионален однос кон репрезентацијата...вчера Србија би ја победил сам
и уште страничните....Ибраими пари вреди детето а Хасани се гледа дека има недостаток од натпревари
очекувам и Тричко да ја подобри формата за да имаме и од клупа играч посигурен
Пачовски бил и е прв избор за голманската позиција...инаку исто така штета за Богатинов добро бранеше на првите натпревари
ситните провокатори кој ве ебе...сите изиграја од срце и шо е најважно и со крпен состав Македонија е подобра од Србија
и уште за химната...дај нека се научат да пуштат само музиката ...народот нека си пее а не да ми импровизират со незнам некои пејачи кои едноставно немаат чуство за спортски настан и само саката да покажат дека знат да пејат

Не ги цитирајте бе се убија од објавување дезинформации, арно на крај се сетија да објават за провокацијата со знамето па се извадија до негде. Ебате порталите...

Tipovi-Hiddink
kad nam ovi makedonci dodju u bg jebacemo vam majku degenricnu treba da ih koljemo mamu vam jebem muslimanku ista ste govna ko i albanci cim vam igraju za reprezentaciju prvi auto koji vidim sa mkedoskim tablicama ima da ih skinem i bacim u kontejner mamu vam jebem slepacku
--- надополнето: 17 октомври 2012 во 13:39 ---
:pos: нервоза

Tipovi-Hiddink
kad nam ovi makedonci dodju u bg jebacemo vam majku degenricnu treba da ih koljemo mamu vam jebem muslimanku ista ste govna ko i albanci cim vam igraju za reprezentaciju prvi auto koji vidim sa mkedoskim tablicama ima da ih skinem i bacim u kontejner mamu vam jebem slepacku
--- надополнето: 17 октомври 2012 во 13:39 ---
:pos: нервоза
Мали је нешто нервозан:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom