Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
ferhan-hasani.jpg

Ферхан Цар ! Треба Грујо да го пратиме да лобира во Реал Мадрид за Ферхан...

Луѓе, ај смирете живци малку:)Реално одбраната ни беше најдобра овој натпревар без ниту еден кикс, а нападот крш.Со вишок играч неможеме вишок да направиме и да направиме една единствена шанса.На играч вишок ние се повлекуваме на своја половина:eek:

Нападот ние е просек без разлика сега колку тука ќе го фалите Ибраими и Хасани, факт е дека се просечни играчи и така е.Неможеа да создадат ниту една сериозна шанса.Пандев и Новевски се класа за сите без разлика колку и да се јаде гомна за него.На ваква ситуација Пандев сигурно ќе наместеше 2 гола само што на него секогаш играат фластер 2 играчи и неможе да мрдне.

Ве мочамееееееееее !!! Србите синдром имат од нас во сите спортови како шо почна работава :)

Јас те ебамммм јас те ебаммм јас те ебам србијооооо !!!!
Нека си го пикнат во газот сега грчкото знаме шо го извадија на трибина, исто и тие напалените србомани кои пееја против хрватите и тие сега нека си го пикнат во газо !!!

Луѓе дај не се палете.Со вишок играч неможеме да создадеме шанса.Толку се можностите на Ибраими, Хасани, Тричковски.Пандев е друга приказна .Со него создаваме шанси и 100% прилики.Со овие играме на сила, па што биде биде.Не притиснаа со играч помалку алооо.Место да ги згомниме 5-0 ние се браниме.(n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom