Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
DRVA SME, koga ke primime topka neznaeme sto da pravime, imaa sreka nasive sto ne izgubija so igrac poveke mozese nereseno da bide

znaci vaka
Makedonija tepa protiv Serbija.
Penalot 100% napraen od Albancite sto ziveat vo Makedonija a Gol isto taka postigna Albanec.
Vo tribini se pea Kletkite Albanci, a vo drugata strana Serbite vi pokaza grcko zname.

ALBANOPHOBIA :pos:
Разлистај ја темава назад ќе видиш како не сите се исти со тие од трибините. Прочитај ги коментарите на благодарност за Ибраими па дојди ќе правиме муабет.

Можеби небитно,но ме интересира колку после овој натпревар ќе рипнеме на ФИФА ранг листата со оглед што Србите се 33 а ние на 104 место.Пробував нешто да пресметам ми искача околу 80 место дека би се искачиле.Можно е?

Аман те бе више стварно не знаете што сакате,кога губимо дрва смо,коа тепамо пак исто.Што саквте да појдемо бесглаво у напад,па да примимо гол,после пак ќе кукавте нели,Дај остај те го народов малу да се радува.

Ништо без браќава :D

п.с
ДОБРО БЕ ДО КОГА СО ОНИЕ СКАПАНИ ДРЕСОВИ КОГА ЌЕ ГИ ВИДАМ КОСА МИ СЕ КРЕВА, ПА ВО МААЛСКИТЕ ТИМОВИ ИМААТ ИМИЊА ОД ПОЗАДИ ЕБАТЕ ТОА :mad:

Albancite go pobedija malata srbia, a vo stadion se pea protiv Albancite a nivnite "braqa" so grcko zname ajde u p mater!!!

Овие Ивановски и Ристиќ си живи трупови.
Добро бе толку немаме некој друг напаѓач. Некој што ја има развиено мистичната и комплицирана техника на шутирање топка накај гол.
Уствари овој Ристиќ не ни стигнал до ситуација да шутира. Презафатен е со бескорисност цела утакмица.

Ибраими шеф!! Чеде Јаневски исто. Најдобриот тренер што сме го имале до сега.

Што рекол ?

„Турчин или христијанин,сeедно,ако не пречи,ако не прави зло,ни влакно не смее да му падне од неговата глава„
Даме Груев 1903 година

Gledam site Agim Ibraimi nikoj ne pisuva nesto za Hasani:eek: a penalot bese od Hasani,i da ne go turkase pak ke bese gol

Albancite go pobedija malata srbia, a vo stadion se pea protiv Albancite a nivnite "braqa" so grcko zname ajde u p mater!!!
Тијј бе неможе ко човек да се радуваш за Македонија не АЛБАНЦИТЕ ПОБЕДИЈА ... 11 од 11 души 2ца албанци и Албанците победиле ... значи ЗАЕДНО ЗАЕДНО ХЕЛООУУ ЗАЕДНООО

Тијј бе неможе ко човек да се радуваш за Македонија не АЛБАНЦИТЕ ПОБЕДИЈА ... 11 од 11 души 2ца албанци и Албанците победиле ... значи ЗАЕДНО ЗАЕДНО ХЕЛООУУ ЗАЕДНООО

3 Albanci :) vo sredina covekot llom praese :D

Е па вака, нареден кој ќе опцуе, даде погрден збор, го тупи за непотребни работи ќе биде баниран од тема, па бујрум.
Не знаете една победа да прославите, да му се одмили на човек све...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom