Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај, стварно заминал за Италија ?
Ако тоа го направил, што се однесва до мене, он завршил со репрезентацијата.
А шо да праи, на трибина да не гледа како се ќелешат ко скапани на терен?

Кога веке не игра не гледам никаква причина дека мора да остане и да биде присутен.

А шо да праи, на трибина да не гледа како се ќелешат ко скапани на терен?
А ти го оправдуваш тоа што заминал ?
Без разлика на све, они му се соиграчи, а он им е ПРЕДВОДНИК и сакал-нејќел мора да остане.

Не ако син му е болен, на пример.
Или ако соиграчите имаа т една ипол лева нога. :)

Aма и он онака капитенски, 4 години нема постигнато погодок во квалификациски натпревар.
Да, треба да остане, КАПИТЕН е побогу...

А зашто да остане? Демек остануваат сите играчи кои не смеат да играат? Си идат во клубот бе, тоа им е работа, таму се платени. Не знам како не разбирате тоа. Пандев е вработен во Наполи и коа ќе заврши со обврски за репрезентација, се враќа на работа. Тоа е тоа, како и сите други фудбалери у светов.

И тоа што викаш, евроните се во Италија, кој ја е*е репрезентацијата, добиј глуп намерен жолт картон, и откачи си гајле.

И тоа што викаш, евроните се во Италија, кој ја е*е репрезентацијата, добиј глуп намерен жолт картон, и откачи си гајле.
Па ако не игра на натпреварот, логично е да се врати во тимот кај што игра, не е само тој така..
Ако е за кураж за репрезентативците наши, нека си земат црнец у репрезентацијата.

Имам карта за на исток момци и девојки,итно ми излезе утакмица во среда,утре имам битен тренинг и не можам да одам со Србиве.Ја давам за иста цена,не ми е до профит.please someone?

Имам карта за на исток момци и девојки,итно ми излезе утакмица во среда,утре имам битен тренинг и не можам да одам со Србиве.Ја давам за иста цена,не ми е до профит.please someone?
Не лажи бе! Кажи срам ми е да одам да гледам дрвца, а не се вадиш со тренинг ова она :D

Е нема! Има да идеш на стадион и да гледаш дрва како и ние :D Ко можам јас од Прилеп да се закренам да идам, можеш и ти :LOL:

А зашто да остане? Демек остануваат сите играчи кои не смеат да играат? Си идат во клубот бе, тоа им е работа, таму се платени. Не знам како не разбирате тоа. Пандев е вработен во Наполи и коа ќе заврши со обврски за репрезентација, се враќа на работа. Тоа е тоа, како и сите други фудбалери у светов.

Ја ''заврши'' он неговата обврска. Си доби жолт картон.

Русевски уз Михајловића
Некадашњи велики шампион Југославије у боксу Аце Русевски, који је данас задужен за све спортске објекте у Скопљу, дошао је на конференцију да поздрави старог пријатеља Синишу Михајловића. Сусрет је био срдачан а познати боксерски ас је рекао да ће навијати за Србију јер је веома често у нашој земљи.

http://www.politika.rs/rubrike/Sport/fudbal/Sve-osim-pobede-u-Skoplju-neuspeh.sr.html
Инаку Аце Русевски е тежок криминалец и се бара за убиство во Македонија моментално е во бегство очигледно во Србија.

Ја ''заврши'' он неговата обврска. Си доби жолт картон.

Да, тотално непрофесионално. Но, заради тоа да седи? Не ве сфаќам, само у круг вртите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom