Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ако Хрвативе ни ги земат трите бода и дефинитивно треба да се откажеме од фудбал. Значи се смени што се смени се направија промени, ако сега не успеат на стадионов конечно и достојно да победат нека се е. Па преку глава од тоа дека сме имале фудбал и фудбалери ама сме немале тренери или само федерацијата била зезната. Ајде нека докажат дека знаат и уемат во спротивно не ја заслужуваат оваа 33 илјадна публика вечерва. Не може од еден меч во Шкотска да тврдиме дека преку ноќ сме станале екипа за репсект туку континуитет на добри мечеви и победи.

Ако Хрвативе ни ги земат трите бода и дефинитивно треба да се откажеме од фудбал. Значи се смени што се смени се направија промени, ако сега не успеат на стадионов конечно и достојно да победат нека се е. Па преку глава од тоа дека сме имале фудбал и фудбалери ама сме немале тренери или само федерацијата била зезната. Ајде нека докажат дека знаат и уемат во спротивно не ја заслужуваат оваа 33 илјадна публика вечерва. Не може од еден меч во Шкотска да тврдиме дека преку ноќ сме станале екипа за репсект туку континуитет на добри мечеви и победи.

Не знам дали си навистина модератор али тоа не ти дава право цело време на едно 5 страни да мрчиш за нешто.

Ако не ти се гледа не гледај имаш Евролига вечер.Ако не ти се гледа ни тоа прави нешто со женска ти.Ако не сакаш и тоа прави што сакаш али не мрчи цело време.

Што мислиш дека си многу паметен дека ако почнеш со негативен став немаш ништо да изгубиш.Ако изгубиме "Еј ви кажав",ако победиме тогаш ќе биде "Какво изненадување".

.

Ајде, одиме на победа вечер!!! Отидов накај стадион, па се читаме после победата:)

Te razbiram, ali ne mozes da ocekuvas odma rezultati. Ovaa reprezentacija e mnogu ostetana izminative godini, ne moze so edna mala promena da se vrati i da bide konkurentna.

Ako prodolzat so dobra rabota, so dobri selektori, i ako mladite igraci napreduvaat, za 4-5 godini bi mozele da se nadevame na 3to mesto.

Ја песимистички ќе бидам за репката се додека во нејзе има место за црепови ко Шумуликоски па ке кажам, иаме атмосфера, ќе има ненормална атмосфера, иаме квалитет иаме елан иаме самодоверба.....само да не ја усерат....само да не ја усерат...

Ајде уште пола саат и се трга накај стадион:vozbud:
Која еуфорија ме пука човече:vozbud:

Ми се плаче што немам карта :(

Оддамна не сум се осеќал вака пред натпревар на фудбалскава репрезентација...ма што одамна првпат е :vozbud::ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom