Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Абе да не знае некој до кога треба да си влезен на стадион?

Nema veze .. sekogash velat deka ke gi zatvaraat sat vreme pred natprevar .. pa na kraj site vleguvaat 5 minuti pred da pocne :D

Карти вишок за вечер и има ли сеуште карти за со Србија?

ко вчера да беше ... кога поминаа 5 години ц ц ц ..

554314_4259157128671_215510864_n.jpg

Иако ја гледам сликава со чадори, ме копка да не се напраат идиоти тие на врата и да не даваат да се внесат чадори како можно потенцијално "оружје".
Да не имал некој такво искуство? Мене клучеви сакаа да ми земат еднаш. А за запалки и сокови знам дека не даваат.

Иако ја гледам сликава со чадори, ме копка да не се напраат идиоти тие на врата и да не даваат да се внесат чадори како можно потенцијално "оружје".
Да не имал некој такво искуство? Мене клучеви сакаа да ми земат еднаш. А за запалки и сокови знам дека не даваат.
Јас за со Русија пред 2 години носев чадор, не ми направија проблем, ми беше во јакната, ме праша шо е, му викам чадор и ништо ме пушти да си влезам без проблеми.
Не верувам толку да се будали да не даваат чадори да се внесуваат.

Дечки вечер у коку саат почнува натпреварот

Знае некој дали има уште карти за Србија?

Пречекајте ги Хрватите достоинствено како што и тие нас не пречекаа во Задар и Загреб.Немојте да се сељачите со некакви скандирања или да тепате обични фанови низ Скопје.Научете да бидете џентлмени, а не планинари!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom