Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Камо нека игра секоја утакмица, добар е ама му требаат минути, зошто ако продолжеше да седи на трибина незнам како ќе завршеше.

Нема место за критики кон Хасани, изигра таман колку што треба за да покажи и дека треба многу почесто да игра, дали во прв тим или од клупа да влегува не битно.
Направи неколку асистенции добри, но не реализираа соиграчите негови.

250136_151602738315346_774414082_n.jpg

Со гордост да се погледне. После натпреварот со Астон Вила седев на фејсбук и еден англичанец (новинар во The Sun) ми вели.. Секоја чест за Горан Попов ме воодушеви. Со тоа ме направи горд на Попов!

Горан Попов ги има моите честитки за прекрасната игра која ја покажа против Астон Вила!

Со гордост да се погледне. После натпреварот со Астон Вила седев на фејсбук и еден англичанец (новинар во The Sun) ми вели.. Секоја чест за Горан Попов ме воодушеви. Со тоа ме направи горд на Попов!

Горан Попов ги има моите честитки за прекрасната игра која ја покажа против Астон Вила!
Тебе ти вели?
Не ме јеби:D

sorry za latinica od tel. sum i nadvor od drzavava zatoa i pisuvam se vrakam utre vecer i neznam dali ke ima ostanato karti kazete mi kako odi prodazbata ,veke se rasprasuvav i naracav da mi kupat ama me interesira odma da doznam :D

Ја коа бев пред у саботата скоро и да немаше карти за централните места. У тобако се чекаше ред од сигурно 10 луѓе и никој не купуваше по една карта.

Мене вчера ми рекоа дека имало карти на јужна само во 1,3 и 5ти Блок.За север не прашав :)

А од кај знаеш дека не се знае со некој новинар од "The Sun"?

Не се замарај другар мене не ми е важно дали некој верува или пак не.

sorry za latinica od tel. sum i nadvor od drzavava zatoa i pisuvam se vrakam utre vecer i neznam dali ke ima ostanato karti kazete mi kako odi prodazbata ,veke se rasprasuvav i naracav da mi kupat ama me interesira odma da doznam :D

Јас пред едно 2 саати купив карти, имаше и за север и југ од 300 и 400 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom