Македонска фудбалска репрезентација

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Камо нека игра секоја утакмица, добар е ама му требаат минути, зошто ако продолжеше да седи на трибина незнам како ќе завршеше.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.935
Поени од реакции
16.227
Нема место за критики кон Хасани, изигра таман колку што треба за да покажи и дека треба многу почесто да игра, дали во прв тим или од клупа да влегува не битно.
Направи неколку асистенции добри, но не реализираа соиграчите негови.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945

Со гордост да се погледне. После натпреварот со Астон Вила седев на фејсбук и еден англичанец (новинар во The Sun) ми вели.. Секоја чест за Горан Попов ме воодушеви. Со тоа ме направи горд на Попов!

Горан Попов ги има моите честитки за прекрасната игра која ја покажа против Астон Вила!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.935
Поени од реакции
16.227
Со гордост да се погледне. После натпреварот со Астон Вила седев на фејсбук и еден англичанец (новинар во The Sun) ми вели.. Секоја чест за Горан Попов ме воодушеви. Со тоа ме направи горд на Попов!

Горан Попов ги има моите честитки за прекрасната игра која ја покажа против Астон Вила!
Тебе ти вели?
Не ме јеби:D

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
sorry za latinica od tel. sum i nadvor od drzavava zatoa i pisuvam se vrakam utre vecer i neznam dali ke ima ostanato karti kazete mi kako odi prodazbata ,veke se rasprasuvav i naracav da mi kupat ama me interesira odma da doznam :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Ја коа бев пред у саботата скоро и да немаше карти за централните места. У тобако се чекаше ред од сигурно 10 луѓе и никој не купуваше по една карта.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Мене вчера ми рекоа дека имало карти на јужна само во 1,3 и 5ти Блок.За север не прашав :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
sorry za latinica od tel. sum i nadvor od drzavava zatoa i pisuvam se vrakam utre vecer i neznam dali ke ima ostanato karti kazete mi kako odi prodazbata ,veke se rasprasuvav i naracav da mi kupat ama me interesira odma da doznam :D
Јас пред едно 2 саати купив карти, имаше и за север и југ од 300 и 400 денари.

Kajgana Shop

На врв Bottom