Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
И онака не беше ни повикан ни за овие утакмици,ниту за претходните 2......
Знам, ама реално заслужува повик и ако ништо друго ќе го имаа во план за некои следни утакмици. А вака со тоа што јавно излегува против федерацијата уште толку ја нарушува атмосферата, нешто што е огромен плус за нас :icon_mrgr:

Само шо добив информација од другар на другар дека наводно сите се продале за Јужна и Северна?!?!? И тоа за двете утакмици. Може некој ова да го потврди? :eek:

Само шо добив информација од другар на другар дека наводно сите се продале за Јужна и Северна?!?!? И тоа за двете утакмици. Може некој ова да го потврди? :eek:
Е како се продале за двете утакмици кога јас бев пред 1 саат и имаше само за со Хрватска,со Србија не биле уште пуштени.

Е како се продале за двете утакмици кога јас бев пред 1 саат и имаше само за со Хрватска,со Србија не биле уште пуштени.
Па и јас тоа му викам, нема смисла за двете да се пуштат уште од сега. Плус можи да се заебат од ффм ако ги продадат за србија сега по овие цени ќе пропуштат шанса ако тепаме со хрватска да ги накачат малку цените :)

Само што купив карти не шпекулирајте колку и за каде се купени.. идете до тобако проверете и купете си додека уште има....4000 за север.. 4000 за југ.. има и за ударните блокови.. 23, 17, 21, 15 за север кај што картите се по 400 ден.. таму имаше уште 1000 карти останато вкупно.. за други трибини и блокови немам проверено...

Ај уште еднаш некој нека ги стави датумите и саатот од кога се играат утакмиците.

Македонија - Хрватска 12.10.2012 20:30
Македонија - Србија 16.10.2012 време мислам дека сеуште не е одлучено.

Сега се чека само 12ти да дојде.
Си земав од тие од 300, ќе биде урнебес на Филип II

Како тргнала продажбата до понеделник.. вторник карти Капут...!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom