Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а од тој Ташакот аир видовмеИскрено, Јаневски ми е многу преценет стручњак. Нема некој wow успех па толкава фама шо се крева за него. Сепак, нека му е со среќа и нека ме демантира.
а од тој Ташакот аир видовме
мораме и малку реално да гледаме,толку ни се можностите,можда овај новиов на ФФМ го увиде тоа и реши парите што се предвидени за селектор да се дадт на некој македонец...јас незнам дали тој Ташакот од својата плата остави еден помочан денар во МакедонијаТашак беше целосно друг муабет. Уште од почеток се виде дека е дојден за перење пари батката и дека к*р не го боли.
Вака сега ако гледаме кон револуција, Јаневски не ми е баш избор (по мој вкус).
Но ќе видиме.![]()
Остави како не остави, кога оди во кафич да го разгледува списокот на играчимораме и малку реално да гледаме,толку ни се можностите,можда овај новиов на ФФМ го увиде тоа и реши парите што се предвидени за селектор да се дадт на некој македонец...јас незнам дали тој Ташакот од својата плата остави еден помочан денар во Македонија
Искрено, Јаневски ми е многу преценет стручњак. Нема некој wow успех па толкава фама шо се крева за него. Сепак, нека му е со среќа и нека ме демантира.
и таму му беше све платеноОстави како не остави, кога оди во кафич да го разгледува списокот на играчи![]()
Добар избор... но сега мора да останеме со истиов тренер во два циклуса, не одма да се решат од него доколку има неуспеси.
Чиро кога сакаше да дојде го зедоа Ташакот !!Чеде Јаневски ако не е добар тренер за нашава репрезентација,ондак не знам кој е.
Разберете дека не сака никој како Чиро да дојде и да води онакви бескичмењаци,среќа овој што се сложил инаку ќе собереа некој од улица да биде ванаби тренер.