Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
ФАЗЛИ ЧОВЕЧЕ!!!! :tapp::tapp::tapp:

Среќа што сум и ја на фудбал, иначе ќе трошев интернет за глупости. Не ми се веруе еј, ајде у младинска што играше, нека биде. Ама играч што нема изиграно година дена утакмица, дојде да биде прв шпиц на репрезентација :facepalm::facepalm::facepalm:
I don't want to live on this planet anymore...

Е ова е врв. Фазли :pos: Стварно ќе испаднам глуп да пуштам стрим.

Се сретнале Фазли и Бабунски , и талентов вака му напраил
images

Земи го бе колку сакаш море ХЕЈ , не го срами .

На првa прилика на Градски и ЦЕЛ НАТПРЕВАР да ја пееме абре македонче.
Мислам дека ќе има успех, и вакви австралопитекуси како Фазли нема да имаме више.

Стефан Ристовски,играч на Парма е,ама на позајмица е негде у втора-трета лига.
Истиот е, во Цеље(Словенија) игра моментално, ваљда на позајмица.

Истиот е, во Цеље(Словенија) игра моментално, ваљда на позајмица.
Не е тој. Друг е тој Ристовски, мислим дека лев бек игра ако не сум грешка.

Овој е Стефан што играше у Вардар, па после у Парма, па сега од Парма е позајмен у Фросиноне.

Фазли со цело срце ќе игра за Македонија во тоа не се сомневам,дури поголем македонец и од Ибраими е он:facepalm:

Средина игра овој од Цеље, лево крило.

Само што пишува исто име и презиме, исти датум на раѓање.
Можда, не знам.

Средина игра овој од Цеље, лево крило.

Само што пишува исто име и презиме, исти датум на раѓање.
Можда, не знам.

Стефан Ристовски , Стефан Спировски - Двајца се изглеа , според мкд.мк

Нема врска. Спировски игра негде у Србија, Борац ли незнам. Игра задњи везни.
Овја Ристовски што ќе игра е од Парма 100%, а тој другиот мислим дека или лев бек играше или еве како што пиша Инвадер лево крило.

Ристовски е дете на Вардар, сега играч на Парма и позајмен во Фросиноне. Игра по десната страна во средината. Урдинов е лев бек/лево офанзивен дефанзивец. Тие ќе бидат по страна подефанзивно а во одбраната ќе има 3ца централни дефанзивци. Глигоров ќе биде поповлечен а Спировски игра во Борац во Србија и игра поофазинзивно во средината а знае и по крило да навлезе малце. Пандев ќе игра лево а Тричковски десно, нешто како надворешни напаѓачи а Фазли ќе биде во офсајд.

Еве, сега проверив.
Овој што игра во Словенија, прв клуб му е Цеље, значи од нивна школа, ваљда како мал преселен(не пишува каде е роден).

Иначе ептен добро одигра во финалето, бункер играа они и добро се покажа во дефанзива, не му даде да дише на Ибраими:icon_mrgr:

Дали ке има пренос Португалија Македонија?

Еве, сега проверив.
Овој што игра во Словенија, прв клуб му е Цеље, значи од нивна школа, ваљда како мал преселен(не пишува каде е роден).

Иначе ептен добро одигра во финалето, бункер играа они и добро се покажа во дефанзива, не му даде да дише на Ибраими:icon_mrgr:
Не е точно. Овој дечко е исто така од Вардар и ланското лето замина од Вардар у Цеље.Што ќе рече да е од Скопје (предпоставувам).;)

Se znae site ocekuvame sekogas da pobeduva makedonskata reprezentacija..ova e samo moe mislenje, bez navreda, da ne me sfati nekoj pogresno, no dokolku deneska protiv Portugalija pobedime ili nereseno odigrame, e stvarno sme edna od najcudnite i najnepredvidlivi reprezentacii vo svetot koga se nastapuva na teren..

Можеби нема да не победат со многу разлика или бар нерешено...али сигурно сами себе а и они нив ќе ги направат мајмуни...мајтап ќе си игра Роналдо (иако не вреди за нашиве да го трошат) :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom