Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на свадбикај игра овај?
Кoj e?Вистинскиот тренер за Македонија се знае кој е. Ништо и од овој Тошак.
Па нормално бе што сакаш ти? Ташак нема друга работа, па уште тренинзи да одржуе.Вчера на вести, нз кај беше Алфа ми се чини вика: „македонската репрезентација ги започна подготовките, Тошак беше презадоволен од кондиционата подготвеност на играчите (како да не биде, некои не играле фудбал 6 месеци) и нивното залагање и реши да го откаже попладневниот тренинг!
што ќе ти е тренинг, нашиве се толку иуграни што можат директно на утакмица да отидат.![]()
Симеон Христов играше за Вардар преклани. Им го даде голот на Пелистер кога тепавме 1-0 во Скопје во сезоната 2009-10Филип Најдовски - Напредок или Работнички така некако, Зени Хусмани - Шибеник, Филип Тимов - едно време играше за Беласица, па во Словенија во Цеље сега незнам каде е, овој Христов е Симеон од некоја унгарска екипа, Мицевски Дарко од Работнички и Ѓоргиевски е најверојатно оној од БАТЕ.
Точно така. А сега колку игра незнам ни јас, ама знам дека на фудбал менаџер на единајсетката растур преавешеСимеон Христов играше за Вардар преклани. Им го даде голот на Пелистер кога тепавме 1-0 во Скопје во сезоната 2009-10
После тоа наводно направи трансфер во Унгарија. Е сега дали игра таму или не незнам. Прашав еден другар од Унгарија што бајаги следи Унгарски фудбал, ми рече дека прв пат слуша за него.
А ако не се лажам и по веснициве скоро ич не го споменуваат.
Брат му го рачунаа за поголем талент, Мартин Христов. Незнам ни он како напредува, а иначе беше дел од школото на Македонија ЃП.
Симеон е од школото на Вардар.
Симеон Христов играше за Вардар преклани. Им го даде голот на Пелистер кога тепавме 1-0 во Скопје во сезоната 2009-10
После тоа наводно направи трансфер во Унгарија. Е сега дали игра таму или не незнам. Прашав еден другар од Унгарија што бајаги следи Унгарски фудбал, ми рече дека прв пат слуша за него.
А ако не се лажам и по веснициве скоро ич не го споменуваат.
Брат му го рачунаа за поголем талент, Мартин Христов. Незнам ни он како напредува, а иначе беше дел од школото на Македонија ЃП.
Симеон е од школото на Вардар.
искрено..те подржвам и мислам нема да зажалишабе шо зборувате... ја тепаме португалија секако!!!
коеф за победа на протугалија е во пад веќе 2 дена!!! ја за утре пробувам македонија да не изгуби!!!
Кoj e?