Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
ако дошло време иднината на македонската репрезентација да ја гледаме во хасани и џемаили е тогаш стварно не сме паднале на 0 туку во минус сме отишле....

И Словачка едвај ги тепа 1-0 али не ми е гајле тоа. Немаат жар, немаат енергија да дадат нешто повеќе. Тоа повеќе го ценам. И да победевме 10-0 со ваква игра пак ќе ги пцуев.

Заеби 0-3 губи Словачка од Ерменија. Ќе не скапаат овие 5-0...

Штета, победивме.

Ц Ц Ц Ц Ц да погодеше тоа шутот кеф ке ми беше..уште еднаш ПАТЕТИЧНОО

Ќеиф ми е ако Ерменија победи, па ќе мораат и тие и Словачка во следните 2 меча да не ЦЕДАТ за пласман, па да видам со нив како ќе се поставиме и дали ќе губиме ко Грчка баскет од нас :cool:

Оро играат гледачите на трибини:pos:
И нив не им се верува дека победивме:D....
Туку кој е овај Фазли...или како беше?:D
Кај го ископаа овај,леле,леле:tapp:...
"ПОТЕГ" на мечот ударот на Мојсов:tapp:,наместо кон голот,топката отиде во АУТ:pos:....

Немој само сеа да се избаци некој сателит и да пише дека не треба публиката да ги свирка и да им вика УА, и по ова „шоу“ вечерва...

море ммт на цела федерација...

Очекувајте утре снег, тепавме во квалификациите.

Сега ќе трубат дека супер сме играле и незнам што, а уствари игравме против отепаните од Андора.

Очекувајте утре снег, тепавме во квалификациите.

Сега ќе трубат дека супер сме играле и незнам што, а уствари игравме против отепаните од Андора.
Победа си е победа, а понекогаш барем кај нас тоа се случува и нерешеното да го рачунаме за победа

Ерменија на гости води 3:0. Секоја чест!! (y)
0:4!
На вториот си ги вратив парите што ги ставив на Словачка, на четвртиот заработив. Да не направев пауза ќе бев многу во ќар. Фак ит...

Најинтересно е што Словачка во овие 0:4 одигра далеку подобро од Македонија со Андора, за класи подобро... до 0:3 се слушаа и аплаузи од трибини кога се обидуваа да направат нешто. Ерменија перфектна во контри!

Победа си е победа, а понекогаш барем кај нас тоа се случува и нерешеното да го рачунаме за победа

Јаката победа против Андора итоа со 1:0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom