Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ве читам и не ми се верува. Некој запнал ке ја игра 2 со Русија, некој ја играл Х со Андора, како да сте од друга држава, а не од Македонија. Уште еднаш се потвдрдува дека најголем дел од македонците (ако и може така да се наречат) си навиваат за србија, црна гора, албанија, италија, англија, што е срамно.
Што се однесува до играта, може не беше на некое ниво кое сите се надеваме и очекуваме, но најважни се 3 бода. Камо срека и со Русија да имаме иста игра (или според вас мизерна) а да си лапнеме 3 бодчиња, со некое голче со глава (искрено така и очекувам и се надевам). Па Италија стана светски шампион со слаба игра па никој не ја памети играта туку се памети резултатот.

Ај да се надеваме на чудо.Но ако работите одеа како што си мислевме т.е со тие +3 на нашето конто.Сеге ќе си бевме први и натпреварот в среда ќе го гледавме од друг агол.

По овој натпревар заклучив дека се приближуваме до Андора, до аматерскиот фудбал.

Русиве по поразот од Словачка дома биле пратени во Сибир па сега водат 0-3 во Ирска 58 минута!!

Русиве по поразот од Словачка дома биле пратени во Сибир па сега водат 0-3 во Ирска 58 минута!!
Изгледа и Естонциве им правеле друштво на Сибир :pos: И Ерменците ќе заборавев.

Јака му душа на Шиков со Аршавин и Жирков десно ....

Каде ви е навивачкиот дух бре..ако ги тепаме на русите одиме мегу првите места:vozbud::vozbud::vozbud:

fiksna 2ka rusija tepa 1-4...cel zivot lazna nadez..cel zivot igraat samo edno poluvreme..

epa sea casti vilhil.. 1.70 si frci 2ka

Го гледав само првото полувреме со Андора...како ние да бевме аматери,
колку послаб противник имаме толку покатастрофално играме.
За со Русија не знам што да мислам, сите се надеваме на победа(???), ама со ваква игра...многу тешко да не речам неверојатно.

Mirsad Jonuz's Red Army (we hate Andorra)

Reapeat till bored...
:oeoeoe::oeoeoe::pos:

искрено и русите можи не се во некоја форма! когаа губат дома од словачка која нас не победи одвај, можиме и да чекаме барем бод!! има многу изненадувања после првите неколку кола, па зошто ние да не го направиме следното?

ќе дојдат л ируски навијачи знае ли некој?

играта со андора и не ветува успех против русија, ама јонуз крие адути (имаме такви??? :pos2:) од русите!!!
ако се оствари то да од вторник нов селектор биде хаџиески, тогаш можи да се сврти нов лист во нашиот фудбал и со последните резултати можиме да очекуваме и подобар пласман!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom