Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
seriozno se nadevas so vakva igra da ja pobedime rusija???

Не бе брат очекував ти да ми кажеш и да ме едуцираш. Па јасно ми е се и знам до кај сме. Како и да е останувам на коментарот дека вака играме поради притисок но и поради хендикеп со играчи, посебно психолошки притисок да не кикснеме со Андора. Чиста ПСИХОЛОГИЈА. Затоа велам со Русија имаме шанси бидејќи би играле без притисок и не сме фаворити што е нормално. Но во никој случај дека ќе биде лесно посебно со ваква игра.

Не бе брат очекував ти да ми кажеш и да ме едуцираш. Па јасно ми е се и знам до кај сме. Како и да е останувам на коментарот дека вака играме поради притисок но и поради хендикеп со играчи, посебно психолошки притисок да не кикснеме со Андора. Чиста ПСИХОЛОГИЈА. Затоа велам со Русија имаме шанси бидејќи би играле без притисок и не сме фаворити што е нормално. Но во никој случај дека ќе биде лесно посебно со ваква игра.
brat seriozno treba da se pomirime deka so vakvi igraci nemame nikakvi sansi za uspeh,da gledame nie 4 mesto da si go zadrzime oti kako so odi rabotata moze da go izgubime i nego

Коа ќе видиме како се радуваат на гол против Андора и играчи и стручен штаб знаеме дека работава не е океј.

Без оглед на се, мислам дека во Ѓуровски добиваме добар играч , за класа подобар од офанзивните играчи кои ги имаме у среден ред.
2:0

Овој Јонуз е или невиден дебил или невидена пи*ка!

Со Шумуликоски, Деспотовски и Георгиевски игра против Андора. Аллооооооо, вразуми се!

А што да се каже за играњето на Шиков место Тодоровски? Дрвото три чисти топки даде во нозете на противникот. Брука!

ete go drvoto :smir:

Со тоа што Ерменија ја победи Словачка, автоматски како ние да сме изиграле со Словаќка нерешено односно се враќаме во игра, пошто како тргнала работава оваа група може да биде изедначена со 3-4 екипи како во претходниот циклус што беше со Словенија, Словачка, Чешка, Полска и Сев. Ирска. Ај ќе видиме сега што ќе биде со Русија иако не очекувам многу.

ete go drvoto :smir:

E што оти постигна гол, а напраи 200 грешки во одбраната, штета што овие од Андора се малце по бетер од него иначе скапо ќе го кошташе тие грешки што ги напраи...Лазаревски и Шиков не се за во прв тим, па и Шумуликовски.

Со тоа што Ерменија ја победи Словачка, автоматски како ние да сме изиграле со Словаќка нерешено односно се враќаме во игра, пошто како тргнала работава оваа група може да биде изедначена со 3-4 екипи како во претходниот циклус што беше со Словенија, Словачка, Чешка, Полска и Сев. Ирска. Ај ќе видиме сега што ќе биде со Русија иако не очекувам многу.
А загубените 2 бода дома од Ерменија? Наместо да имаме 6 бода сега само 4 xD

Групава е измешана до немајкаде, многу чудни резултати.
Дури може и да испадне многу интересно, еве Русија води 1:0 против Ирска во Даблин.

Искрено со овие играчи и со ваква игра против Русија ако не изгубиме со 3:0 можеме среќни да бидеме.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom