1.7 bravo bravo pa vilhil misli na nas i nie treba da izvadime nekoja paraej kriza e so pari ne se zaebavajte.. 2ka na rusija e 1,70 casti vilhil..
ke si iskoci 0-3 kako od sala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1.7 bravo bravo pa vilhil misli na nas i nie treba da izvadime nekoja paraej kriza e so pari ne se zaebavajte.. 2ka na rusija e 1,70 casti vilhil..
ke si iskoci 0-3 kako od sala
seriozno se nadevas so vakva igra da ja pobedime rusija???
brat seriozno treba da se pomirime deka so vakvi igraci nemame nikakvi sansi za uspeh,da gledame nie 4 mesto da si go zadrzime oti kako so odi rabotata moze da go izgubime i negoНе бе брат очекував ти да ми кажеш и да ме едуцираш. Па јасно ми е се и знам до кај сме. Како и да е останувам на коментарот дека вака играме поради притисок но и поради хендикеп со играчи, посебно психолошки притисок да не кикснеме со Андора. Чиста ПСИХОЛОГИЈА. Затоа велам со Русија имаме шанси бидејќи би играле без притисок и не сме фаворити што е нормално. Но во никој случај дека ќе биде лесно посебно со ваква игра.
Овој Јонуз е или невиден дебил или невидена пи*ка!
Со Шумуликоски, Деспотовски и Георгиевски игра против Андора. Аллооооооо, вразуми се!
А што да се каже за играњето на Шиков место Тодоровски? Дрвото три чисти топки даде во нозете на противникот. Брука!
ete go drvoto :smir:
ete go drvoto :smir:
А загубените 2 бода дома од Ерменија? Наместо да имаме 6 бода сега само 4 xDСо тоа што Ерменија ја победи Словачка, автоматски како ние да сме изиграле со Словаќка нерешено односно се враќаме во игра, пошто како тргнала работава оваа група може да биде изедначена со 3-4 екипи како во претходниот циклус што беше со Словенија, Словачка, Чешка, Полска и Сев. Ирска. Ај ќе видиме сега што ќе биде со Русија иако не очекувам многу.
Со тоа што Ерменија ја победи Словачка, автоматски како ние да сме изиграле со Словаќка нерешено односно се враќаме во игра, пошто како тргнала работава оваа група може да биде изедначена со 3-4 екипи како во претходниот циклус што беше со Словенија, Словачка, Чешка, Полска и Сев. Ирска. Ај ќе видиме сега што ќе биде со Русија иако не очекувам многу.