Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAALLLLL REEETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE REEETEEEEEEEEEEE ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ

E сега само Ремунтада да не ни направат. :tv:

Абе кој мисли дека само Јонуз е крив гадно се лаже. Не дека он не прави грешки ама работава со нашиов фудбал е добро позната. Коа не се викаат млади, кога ако си помлад треба да си платиш за да си викнат, кога се е со врски, кога еден лик го води фудбалот трет мандат тоа е.

ауууууууу па ние јаки сме биле 1 шут 1 гол,ама тој физиотерапевтот е најак кај андорците

Нашиве ги мрзи да живеат, мизерија жива се. Незнам зошто некој одбира професија која му е мака да ја работи, професија која не ја сака и ја чувствува како обврска?! Еве Андорциве на пример, не им се играло фудбал и сите си имаат професии кои ги работат а фудбал играат онака, од хоби после работа. Нашиве сите за своја професија го одбрале фудбалот а 100% пред меч си викаат "Ај у к***ц кој ќе трча сега, кај најдоа мене да ме викнат".

после немало да ги свиркаат-па средниот ред на Андора покажува игра 3 класи погоре од тој на Велика Македонија !!! за среќа искуството на Илчо засега го решава натпреварот....

ахаххаха... неможам да се изнасмеам како вие мислите дека со еден среќно постигнат гол против Андора ние имаме шанси да ги победиме Русија..
Видете статистика Андора имаше повеќе шутеви кон гол од нас... значи срамота сме невидена повеќе од 10 додавања не сврзаа... и оној Јонуз човече започнува со тројца у средина што немаат поима од креирање игра... Сиротион Шумуликовски место да дојде да прими топка и да ја изнесе овој бега од таа одговорност...
Јонуз да си иде одма

Чудо е како издржа овој Георгиевски до 35 мин, уште на 12-тата беше забревтан како да претрчал 10км.

Се ми се чини дека нашиве фудбалери не се физички здрави....
Лекарскиот преглед како на рабуш да го поминале........
Шахисти повеќе ќе трчаат........

Кој им издава лекарско на фудбалериве?
Има корупција тука, исто како на далтонисти или слепи да им даде дозвола за возење на кола.......
Сите на преглед у странство под хитно!

Koj се аматери на теренот ????!!
Ептен сме катастрофални, ама не е до нас, многу е мал терен, газ место, неможиме да се завртиме :tv:

Добро е, ми се свиѓа што ако ништо друго барем сме рамноправни со андорциве па имаме шанса да го задржиме водствово.

ej kriza e so pari ne se zaebavajte.. 2ka na rusija e 1,70 casti vilhil..
ke si iskoci 0-3 kako od sala

Која мизерија, Андора 30 минути диктира и има посед на топка 2 пати поголем од нас.
Но реално што очекувате од репрезентација каде грото од играчите играат во Казахстан, Иран и слични Азиски држави

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom