Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
^^ какво собирање бе какви бакрачи, и Феликс Магат да ни е селектор ке бидеме чикии.

Вреди да се проба, ако не пробаме нема да дознаеме :tv:
Со Хаџиевски на кормилото сигурен сум дека сега ќе имавме минимум 4 бода!

Очигледно не сте виделе, па затоа се чудите зошто е групава. На крај кога Илчо ја молеше публиката да не ги исфиркуваме, ова сељаков го фати за дрес и сакаше да го однесе во соблекувална. Илчо ипак остана а ова копуков почна да пцуе нешто и замина во соблекувална.

Вреди да се проба, ако не пробаме нема да дознаеме :tv:
Со Хаџиевски на кормилото сигурен сум дека сега ќе имавме минимум 4 бода!

не биди сигурен, ништо не е сигурно, таква ни е државата Дрва сме у сите спортови... освен трт мрт ракомет жени може да се пофалиме за се друго сме само за Специјалната Олимпијада!

не биди сигурен, ништо не е сигурно, таква ни е државата Дрва сме у сите спортови... освен трт мрт ракомет жени може да се пофалиме за се друго сме само за Специјалната Олимпијада!

Очигледно одамна си престанал да следиш резултати на Македонски репрезентации, затоа муабетиве од рукав ги ваѓаш.

Очигледно одамна си престанал да следиш резултати на Македонски репрезентации, затоа муабетиве од рукав ги ваѓаш.

не вадам ништо од ракав, базирам се на добиени резултати од минатото.

Епа тоа е веќе дамно минато, немаме пласман на големо натпреварување веќе две првенства.

Пласман на ватерполо репрезентацијата на две ЕП и едно СП.
Пласман на ЕП ракомет-мажи
Пласман на 2 ЕП кошарка-мажи.

Сето ова у прошли 2-3 год, тоа не води за Специјална Олимпијада?

http://sportdenes.com/index.php?opt...-07-31&catid=32:2009-12-27-11-58-13&Itemid=38

Ова треба да го објават сите медиуми, не само спортските. Не заслужуваат никаква поблага реакција, само вака!

барем сами да го напишеа... не да копираа од секаде по малку за да испадне некаква си колумна... оф мори мајкоо...

барем сами да го напишеа... не да копираа од секаде по малку за да испадне некаква си колумна... оф мори мајкоо...

Не ме интересира од каде е копиран и сл. Знам, еден дел е земен од кајгана, другиот од форум што правиме муабет...Него ми се свиѓа начинот на кој е напишано, редно беше више да се каже јавно што и како се мисли за “Џерардовци“ и слични на него.

http://sportdenes.com/index.php?opt...-07-31&catid=32:2009-12-27-11-58-13&Itemid=38

Ова треба да го објават сите медиуми, не само спортските. Не заслужуваат никаква поблага реакција, само вака!
Потполно се во право,све е точно напишано само не ги сфаќам за Попов? Пишале џабе орањето по лева страна,па никој не му се отвара да прими топка од средината и он ли е крив што мора да трча 100 метри за да ја изнесе!Вчера Попов и Тричковски играа со срце за публика,можеби и Ристич заслужува да го пишам со овие двајца али заради тие 2 чисти шанси неможам

Не ме интересира од каде е копиран и сл. Знам, еден дел е земен од кајгана, другиот од форум што правиме муабет...Него ми се свиѓа начинот на кој е напишано, редно беше више да се каже јавно што и како се мисли за “Џерардовци“ и слични на него.
И што ако напишале? Факт е дека тие што го напишале текстот први ќе трчаат за гратиси за мечот со Русија.

Истиот текст беше кажан на спортските вести на а1.

--- надополнето ---

Потполно се во право,све е точно напишано само не ги сфаќам за Попов? Пишале џабе орањето по лева страна,па никој не му се отвара да прими топка од средината и он ли е крив што мора да трча 100 метри за да ја изнесе!Вчера Попов и Тричковски играа со срце за публика,можеби и Ристич заслужува да го пишам со овие двајца али заради тие 2 чисти шанси неможам

Попов заеба офсајд при првиот гол. Да стоеше во линија како што треба, немаше да биде гол тоа. Не е све во трчањето. Треба и мозок да имаш .

За да кажеш лош збор за Попов после утакмицата има 2 опции:
а) да не си ја гледал утакмицата
б) првпат во животот да гледаш утакмица фудбал, и уште да не ти е јасен концептот.

Да се разбереме критика треба и тоа многу, ама не ваква аматерско-џаболебарска од пред коперација составена.

Да трчаа уште 3ца од првиот тим како Попов тоа ке беше чиста победа...

Истиот текст беше кажан на спортските вести на а1.

--- надополнето ---

Попов заеба офсајд при првиот гол. Да стоеше во линија како што треба, немаше да биде гол тоа. Не е све во трчањето. Треба и мозок да имаш .
Па Попов барем трчаше,овие др ни тоа не го правеа!!!Попов од секад играл добро за МКД,али вие излеа ко да не пратите фудбал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom