Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
FYR Macedonia (FIFA ranking 151 - ова е грешка) have named a strong squad for the match including Inter Milan forward Goran Pandev and Schalke's Besart Ibraimi. Manager Misrad Jonuz is clearly taking this game seriously on the back of their impressive 1-0 win against Romania in June. Macedonia have won five of their last six games as the Red Lions look to qualify for Euro 2012.
Колку само моќно звучи.:tv:

Ова е извадок од
Bet Of The Day: Macedonia Well Priced To Beat Malta With Comfort на гол.ком

FYR Macedonia (FIFA ranking 151) have named a strong squad for the match including Inter Milan forward Goran Pandev and Schalke's Besart Ibraimi.
:pos: Добри се овие од goal.com, сигурно до сега не слушнале за Ибраими, али виделе дека игра во Шалке и го ставија во ист кош со Пандев

Ауууу The Red Lions, колку само ме попали извадоков :pos:

Очекувам уште една победа во низата пријателски и се надевам по овој меч веќе ќе има Јонуз одлучено кој ќе биде стандарден, иако и сега горе доле се знае.

Дознавте дали ќе има пренос негде?

Нема да има . Газдите Велија и Ѕинго биле спремни да дадат и милиони за преносов , но не бил слободен терминот 20.00 .
МТВ исто се думале , али за жал од неделава почнале со емитување на високобуџетна индиска серија , која ја доживува својата балканска премиера , баш во терминот на мечот.

Ајде Малтежани , веруваме во вас . Мора да има стрим . :tapp:

Најдов еден стрим но незнам дали е во ред бидејќи сеуште е рано за преносот...еве го линкот http://www.eulivescore.com/football/823850/malta-macedonia ...некој ако знае нека потврди дали овој линк ќе биде во ред или не.

Ае у пм, ништо од пренос :(

Ако некој случајно најде стрим, пишете го одма пошо денес така тапа ден сум имал, едино што ме тешеше е дека вечер бар фудбал ќе гледам нашиве као ќе победат да се порадувам малце, и сеа и тоа ми пропадна :( гррр лол

Најде некој нешто ? Па и ние најдовме со Малта да играме ем 100 пати сме играле ем и пренос нема :)

Нема шанси да се најде стрим, и така ниедна сателитска телевизија не го пренесува овој дуел. Може некоја локална од Малта да го пренесува а од него стрим тешко дека ќе најдеме.. Останува само резултатот да го гледаме.

Ова е уствари јубилеен меч на нашата репрезентација - 150ти, мислам дека барем тоа е на некој начин причина некој од нашиве да даваа пренос... ааааррррр, се нервирам гррр

У пм нема никаде дај бре кој знае некој добар стрим нека пише одма!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom