Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ау двајцава дебили во студио мајко мила. Подебилно коментирање немам слушнато, жими мајка. Па само од оваа утакмица може да се извадат еден тон бисери.

Краај..не...краај. Боже господе :pos:

Елем, поучен од некој минати искуства се плашев дека ќе ја оплескаме на крај, ама добро е, се издржа. Милевски доктор.
Таму се во Гент.

На крај сите ги поздравија, уште по дома не пуштија поздрав.

Дај сега физичка пресметка помеѓу фановите на Велс и Белгија со премногу жртви, казни за двете екипи и по три бода минус. :oeoeoe:

Мислам дека развив анксиозност овие 90 мин, посебно прво полувреме, у шише не ставија, у секој момент очекував да ја напраиме нашата и да примиме гол.
Ех таа нерешена со Велс, сега сами ќе решававме..

Последно уредено:
ГОло магепсан како не примивме неверјоаѕно над 20 шурој имаа ѓупаците.

Не е нормално ова, Белгија имаше 25 удари кон голот, а сепак резултатот е нерешен.
Мора да се пофали Столе, многу клучни топки им фати кралот. :bravobe:

Ме изненадија. Навистина не очекував дека со ваква дефанзивна игра ке издржат 90 мин... Секоја чест. Докторски поставено со една две посериозни шанси другото беше на сила. Добар и судијата не потпадна под притисок на ѕвездите од Белгија. Сепак мислам дека доколку добиеше шанса место Ристовски во нападот Трајковски ке ги заебавме со некој блесав гол... Што е тука е, баражот го имаме секако обезбедено преку лига нации, па со малку среќа можеме и директно да се пласираме. Победа на Велс над Белгија и ние да си ги тепаме двете ☺️☺️

Каде пишува дека баражот ни е обезбеден?

Ме нервираа како не направија некој фаул да пробат да задржат топка,многу стрес ми приредија ама ајде добро е им се простува заради резултатот

Сега Белгија нерешено со Велс да игра, мх мх мх

Ако изиграат Белгија и ние во Кардиф реми, работата ште бидне Гол разлика со Лихтенштајн, Белгија прва ???
Не, мора да го тепаме Велс таму за 18 бода и пак не сме први , Белгија има подобра гол разлика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom