Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Како што кажав, многу дебилен избор за противник пред Лихтенштајн дома. Без мозок е тој што му текна да се игра на неутрален терен против брзи копачи кои апла те искршија по нозете. Ако веќе сакаш да ги воиграш напаѓачите ќе земеше некој Гибралтар за противник во Скопје или некој си Тајланд. Ристовски стандард слабо, ама богами и во одбрана доста слабо денес против овие.

Трагично е што закажале пријателска, а стојат на терен. Ни нешо да се увежба ни бутур. Кој кур закажуваат натпревар ако вака стојат на терен.

Мене не ми е јасно што кур викаат играчи од Швајцарска 2 лига? Јас ништо не видов од овој новиов, повеќе шанса има некој од наша лига да испадне добар отколку вакви анонимуси кои никој не ги знае.

Мене не ми е јасно што кур викаат играчи од Швајцарска 2 лига? Јас ништо не видов од овој новиов, повеќе шанса има некој од наша лига да испадне добар отколку вакви анонимуси кои никој не ги знае.

Мислам дека е тоа поради фактот дека немаме избор кога се во прашање напаѓачите. Јас не го гледав натпреварот не знам како играл, ама дечкото добил повисока оценка и од Барди и од Елмас . Патем мислам дека лигата често нема многу влијание со квалитетот на играчот. Ќе го земам за пример Ацо Стојков и тој играше во втората и во првата лига во Швајцарија со Арау, но индивидуално беше квалитет за во репрезентацијата тогаш со оглед дека и тогаш немало некој избор .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom