Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Како не сменивме? Цел концепт на игра и формација го смени Милевски во однос на Мрме. И колку и да бев против Боби, посебно поради подмолниот начин на кој се догура до селекторското место според мене, за што и сум се контрал на темава, сепак мора да му се признае дека со резултатите си го оправдува ангажманот до сега.
Големи импровизации не се можни затоа што моментално го имаме најлошиот избор на играчи во историја, за прв пат со пола репрезентација без минутажа во клубови и веројатно за прв пат каде што ниту еден единствен играч од последната У-21 генерација не е калибар за да биде повикан во А-тим. Станковски полека пропаѓа и во Раднички Крагуевац. Ете можда Рамадани да покажува некој потенцијал за во иднина.

Ова на хартија делува ужасно и повторно и јас сум бил контра тоа, ама резултатите се главното мерило за работата, а за сега Милевски има коректни резултати.
Може многу да се замери поради тоа што си има миленици кои ги повикува без разлика во каква форма се.

Дарко Велковски сеуште и Муслиу ? Човек дај олабави со некој печени за пензија

Дарко Велковски сеуште и Муслиу ? Човек дај олабави со некој печени за пензија
Муслиу ни е најдобар штопер, лидер е на тимот кој е на врвот во Белгиската лига.
Најчудно е што Велковски има добиено повик, стварно не ми е јасно зошто.
Фетаи од Шкендија беше печен да добие шанса, гази братот во одбраната.

Муслиу ни е најдобар штопер, лидер е на тимот кој е на врвот во Белгиската лига.
Најчудно е што Велковски има добиено повик, стварно не ми е јасно зошто.
Фетаи од Шкендија беше печен да добие шанса, гази братот во одбраната.
Ili Mladenovski

Гледам Барнли, го нема Чурлинов, не е пријавен никаде или што е работата ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom