Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Премногу офанзивно. Ќе треба доста да работат во одбрана Хасани, Тричковски и Ибраими, иначе ќе не скапат.

штета што е полупразен стадионов , исто ке заработеа доколку ги даваа поефтино картите а беше полн стадионот

колку само ми се допаѓа овој стил на игра на нашиот состав,многу сличен на оној на екипата на Шахтјор на кои неверојатните контри и полуконтрите им донесоа многу успех последните години

прашање е само колку можеме вака да издржиме,пошто нашите играчи настапуваат редовно во своите клубови,треба да се во добра форма,нема зошто да се плашат да освојат 3 бода вечерва ако продолжат вака
--- надополнето: 22 март 2013 во 21:29 ---
дај бе ако не се покака некој наш не можи натпревар да помине,лазевски балетану :tapp:

Добро се случуваат грешки, а башка Лазевски е еден кур човек, метар и желба за растење. Морам да ја пофалам играта на нашите, како организираат контри, не памтам дали некогаш сум гледал ваква игра од нашиве... Во второ со малце повеќе среќа, и со помалку глупи грешки, до поволен резултат (y)

Лазевски две глупости во рок од минута, на втората се надоврза и Пачовски и бидна што бидна.
Ама ајде имаме игра, можеме до гол.

До кога бе вака со аматерски изведби на химната одма се изнервирав :mad: Лазевски и Тричковски катастрова посебно овој првиот:tapp: Кај е Попов зошто не игра...И како и секојпат немаме среќа ама како и да е виси голот на Белгија ќе им пласне еден Ибраими или Пандев!

Лазевски бе дете, метро и желба за растење, сакаш топка да градиш...рокни ја во аут да му ебем мајката!!

И Хасани под итно аут, не изедоа на средина. Стигаат до 16 метри како од шала.

И за овој над мене, Тричко катастрофа?! Што гледаш бе дете?

Лазевски стварно многу лошо изигра досега. Фали Попов и тоа како фали.

Мора ли секогаш да завива некоја глупача на химната бе крвта да им ја ебам неспособна..
Секој натпревар се бламираме овака,а можат барем еднаш да ја пуштат само инструменталка ..
Како планираат со таква изведба да се мотивираат играчите ептен ме интересира :D:D
Тамара бе еј со кој памет :eek::eek: Изгледа му дала на организаторот ..

Лазевски бе дете, метро и желба за растење, сакаш топка да градиш...рокни ја во аут да му ебем мајката!!

И Хасани под итно аут, не изедоа на средина. Стигаат до 16 метри како од шала.

И за овој над мене, Тричко катастрофа?! Што гледаш бе дете?
Колку допири имаше тричко и што придонесе до сега ајде кажи не гледав јас..:tapp: Само Скопјани може ова да го пишат и никој друг...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom