Македонска фудбалска репрезентација

А

Атомската мравка

Гостин
А Пандев не се изјасни околу нашите избори тука, ќе гласа за делата или за здружената опозиција ?

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Чекајте ама кажа човекот дека му го ПРОМЕНИЛЕ гласањето...така да тоа што го покажала ФИФА не ми е кредибилно бар мене...До кога ќе ве лажат комуњариве бе ејјјјјј :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Абе не ми покажувај фотографии, на крај краева, ме заболе за кој Пандев гласал, и на кој му е доделна наградата за најдобар тренер :)
Нека изигра вечер како што треба, нека не ги штеди нозете и аливидерчи

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ќе биде зафркнато вечер со Белгија.Вака на хартија имаат страшен состав кој е составен од играчи што играат во едни од најсилните тимови во светот и играчи што можат да решат утакмица со еден потег,но фудбал е и нормално дека се надевам на успех на Македонија.На овие квалификации играме добар фудбал и покажавме дека можеме да им создадеме пробелми на сите па од таму и се надевам дека ќе може да ја изненадиме Белгија,а ако ништо повеќе барем 1бод да извлечеме од овој натпревар.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
колку е коефициент за денешната утакмица бе дечки

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
ставете некој добар линк за утакмицата

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Се надевам на изненадување и ич нејќам песимисти пред репрезентативен дуел !

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Луѓе состави нешто, а у???
Македонија: Пачовски, Тодоровски, Новески, Грнчаров, Лазевски, Демири, Тричковски, Ибраими, Хасани, Пандев, Јаховиќ

Клупа: Богатинов, Шиков, Блажевски, Ристовски, Трајковски, Мојсов, Стјепановиќ, Ивановски, Тасевски, Наумовски

Белгија: Куртоа, Алдервајрелд, Вермален, Вертонген, Ван Бујтен, Витсел, Де Брујн, Дембеле, Фелаини, Азар, Бентеке

Клупа: Мињоле, Компани, Симан, Мертенс, Чадли, Миралас, Дефур, Восен, Лукаку, Жиле, Симонс, Покоњоли

Kajgana Shop

На врв Bottom