Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Jasno mi e, staviv za da znaete sto igrac e.

Jebi ga druze, nekoj iminja se teski za ovdesnite. Biljana e BiLDZana na primer ili Bojan BoDZan... Toa e...

Проблемот му беше дека игра во БГ, со БГ пасош ... исто како Тасевски, Роберт Петров, Ванчо Траjaнов и т.н. Шакири беше во БГ, но е албанец и не е " предавник" :icon_lol: Тасевки сеа е во Израел и пак играе за МК .
--- надополнето: 21 декември 2012 во 00:14 ---

Со Бобан, Жарко Серафимовски, Ванчо Траjaнов и Роберт Петров Локомотив Пловдив стана шампион на БГ за прв пат :icon_lol: Бобан е легенда во Пловдив .

па оти во репрезентација не го зедовте да ви игра? секако да та..о не ве бива... тој за вас премија би бил дури и сега :D

Бидејќи темата за Мак.првенство е уште затворена, ќе го постирам ова у оваја тема.

http://www.supersport.com.mk/index....snoto-prvenstvo&catid=44:makedonija&Itemid=85

Е сега колку се релевантни податоците од трансфермаркет, тоа е друга работа.
The requested URL /index.php was not found on this server.
:)

Има некоја информација дали повредата на Попов е сериозна и колку време ке отсуствува од терените?

Ако е ова анализа....

Ја не знам како се дрзнуа човеков да пишува вакви "анализи". Се брука самиот себе си, а и порталот кој му ги објавува небулозиве.
Очекувам у скоро време да пише нешто и за ракомет, експерт и за тоа стана, откога замина за Шпанија.

Секое 15 годишно дете што си направило вебсајт може да ги напише истите чкрапаници. Не е ни анализа ни колумна, рандом мисли расфрлани таму ваму. Ние воопшто немаме експерти со капацитет да ги изанализираат состојбите и да понудат решенија, не пак анализа на било која утакмица на репрезентацијата, тактики, формации итн... за оваа работа капа им симнувам на Хрватите, тие пред секоја утакмица, првенство, настан... прават одлични анализи. На светското во ракомет кај нив подобро го разбираа нашиот тим од нашиве новинари.

„Судиите не мразат“, „Пак немавме среќа“ и „Пандев не игра како во Италија“... на едно од овие три се сведуваат сите нивни анализи.

Се сложвам само за последните два параграфи, други се е тресење зелени. Ако ова сега не е подмладен тим со Ристоски,Спировски,Георгиевски,Ивановски,Јахович, не знам кога бил, само го немат Бабунски од големата барселона зато на Филе не му одговарат...

Не ни мислим да го читам дебелиов. Па уште ако го сменат Бобан Бабунски, па тогаш што ќе биде....дебелиов им го лиже гзот невидено, па сеа уште глуми и експерт па ќе кажел што чинело а што не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom